Diesel

Det blev plugga igår! Jag sammanställde och gjorde klart alla anteckningar om hinduismen, känner mig jättenöjd! Janne följde med på kvällsrundan. Idag tog jag plugg-ledigt och följde med Janne ut till Bella för att lämna julklappar. Jag tänkte fira nyår där med alla barn och barnbarn men vet inte hur Bamse reagerar på vare sig raketer eller Diesel, Bellas superfina pyttelilla kissekatt som jag inte träffat än. Hon kom i juli, tror jag.... Så Janne och jag plockade ihop julklapparna till Bella och Jens, vi åkte förbi Nacka där Jens mer eller mindre bor numera och lämnade klapparna till honom. Han har legat sjuk sen julafton så vi lovade åka förbi på hemvägen med juice och Bisolvon. Så ut till Bella. Större delen av tiden satt jag med Bamse i koppel och försökte få honom att acceptera Diesel. Vi kom så långt att han kunde låta henne vara när han satt kopplad... vi får nog jobba lite mer på det på nyårsafton!

           
               

Diesel däremot är hund-van och satt mest och spanade in Bamse. Hon undrade väl vad det var för en hätsk figur som inte hon fick leka med och varför han bara skulle springa fram och skälla på henne.

Hem och värma på köttfärssås. Mysig middag med Janne, Bekki och Tim. Vi pratade resor. Jag är så res-sugen så oj! Ändå kom jag nyss hem från Lanzarote, men jag längtar så till Sinai-öknen! Tänk om det kan bli verklighet ändå?!?! Vi får se... jag fick ju lite pengar i julklapp... Är det meningen så blir det så, annars får det bli en annan gång... eller nåt annat...

Nu ska jag se "Morden i Midsommer och brodera på indian-tjejen :O)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0