Frivoliteter

Idag har min son skjutsat mig till terapeuten så det blev trapp-premiär och sitt-premiär. Gick rätt bra faktiskt, att sitta en längre stund är tufft dock. Ikväll har jag lagt mig utan de snabbverkande och senast i övermorgon ska jag bara ta de långtidsverkande till natten, tänkte jag. Kan vara bra att spara nån tablett till flygresan... om inte min husläkare sätter P för resan när jag träffar honom på torsdag.

Förutom att ha surfat runt och tittat på japanska BJD, Super dollfies och unoa så har jag frivolerat klart bären och fäst trådarna i änglarna. Beslutade mig för att inte ha några vidare åsikter om bilderna på unoa-sidorna, de kan tolkas som sensuella oxå, det var bara en liten chock att se dem till att börja med, inte direkt vad jag förväntar mig när jag söker på dockor. Det är ju vuxendockor, har jag tolkat det som, och vuxna människor får väl göra vad de vill så länge det är i samförstånd och inte skadar nån annan.

   
Änglarna

          
            Wild strawberry                                                 
            Raspberry
            Domestic strawberry

Och denna sida måste jag dela med mig av. Här hittade jag bären... och här finns massa annat roligt! Bara att sätta igång!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0