Första knyppeldan

Upprop och sen knyppling för hela slanten!


             

Knypplade mellan halv 10 och halv ett, lunch, knyppla mellan halv två till fem, knyppelsnack med en tjej som provat på bandknyppling, knypplade vidare mellan sex och nio, sen gav jag upp! Ringde till min knyppellärarinna och sa att jag var intresserad av en av de dynor hon säljer. Blir aldrig klar med Johannesörnen så jag kan ha nytta av lärarens kunskaper om jag ska sätta upp den två färgade "Hon kom utför ängarna".

                          

Sen gick jag till samma pizzeria som igår och åt en Sandra (skinka, champ, lök och gorgonzola).

     

Tog vägen över Konsum och köpte lunch till imorgon, sen gick jag längs Vättern tillbaka till Folkhögskolan. Nu är jag trött... och inga svala duschar i världen håller nån längre stund, det är bara att vänja sig!
 
                 

Kommentarer
Postat av: Snurran

ujuj vad du "jobbar" men det känns väl inte så när det är så kul kan jag tro! :-D Får ni stå för hela matkostnaden på kursen??

2010-07-05 @ 23:23:54
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Ia

Såg två knyppeldynor på loppis förra veckan...75 kronor styck tror jag...men jag kan ju inte avgöra om de är okej eller inte ;) Ska kolla nästa gång jag åker dit...tar foto och mmsár :P

2010-07-06 @ 12:17:45
URL: http://kajsalisa.blogg.se/
Postat av: Guggelutt

Snurr --> Tiden bara rinner iväg! Vill varken ta rast eller nåt annat heller. Allt utöver knypplingen handlar ändå om knyppling och rätt var det är så är kvällen här!

Ia --> Jag köpte min för 200 kr. MMSa gärna och kläm på "rullen" för är den fast och tyget fräscht så är 75kr ett fynd :O)

2010-07-06 @ 19:00:46
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0