Torsdag hela dan

Trampade i en hundskit i köket imorse... jag skröt väl för mycket om Kisen igår ;O) Skrubbade fot och golv med våtservetter, himlans bra uppfinning det där...våtservetten alltså, massor av användningsområden härhemma! Så trött att jag höll på att tappa balansen när jag gick ut med honom... klockan fyra imorse gick det bra, men klockan sju snurrade hela världen och jag höll på att ramla in i vår amerikanska haggtorn. Ushiamej! Den är stickig som bara den och har punkterat mer än en fotbll och ett antal cykeldäck i sina dar...men den är mäktig!

Sonen kom hem från Nacka bara för att köra mig till jobbet... och det var väldigt onödigt konstaterade vi båda, men min gärna är slut, den står i stand-by-läge för det mesta känns det som. Han skulle sova hemma inatt men ångrade sig så det blev en lång väg för att köra mig ett par kilometer. Det blev 3,5 timme på jobbet varav 3 ägnades åt möte i diakonin. Vi jobbar med att uppdatera församlingsinstruktionen och det är ett spännande arbete. Huvet hängde med längre idag än vid senaste 3-timmarsmötet, ännu en seger över ohälsan.

Janne hämtade mig från jobbet och körde ut mig till Sköndal, han skulle till jobbet men tog en omväg för min skull. Jens behövde verkligen bilen idag och jag behövde röra mig relativt snabbt. En härlig lunch på Stora Sköndals restaurang med en mycket god vän som numera jobbar på högskolan. Sen hämtade Jens och mupparna mig.


Solero och Blue Moon                  Tova, Bagheera, Drutten, Esmeralda och Kautchuk


Ragnar provsmakar en ickeäkta blomma    Moi och en lakritspuck!

Eftermiddagen har jag tillbringat ute med mina djur: Solero, Blue Moon, Ragnar, Bagheera, Tova, Drutten, Kisen, Esmeralda och Kautchuk. Ragnar har badat och Kisen har skitat ner sig så han fick oxå duscha idag oxå. Bekki och jag satt ute och åt och jag såg att han började gräva i Jannes jordgubbsland... men hallå, hur mycket kan en valp, modell pytteliten, hinna tänkte jag och åt upp innan jag avbröt honom... jag får skylla mig själv!

                    
                     Ragnar i sitt badkar


Gräva gräva gräva gräva......

                    
                    Ooops...busted...!


Bistra miner från båda håll...                     ...inte är han uppkäftig i blött tillstånd ;O)


Varmt och gosigt i handduken                           Ragnar beskådar förödelsen


Slutkörd och nästan ren valp vilar ut efter äventyren

Alla mina timmar utomhus med djuren är läkedom för själen. Jag kan bara vara och låta tankarna löpa dit de vill. Yrseln har kommit tillbaka, det hugger i vänster sida och det flimrar för ögonen, men jag orkar inte längre bry mig. Det är alltid nåt som är bort i tok. Att bara få vara är vilsamt. Handarbete klarar inte ögonen just nu, dessutom är huvudet alldeles för trött. Djurens sällskap räcker långt, de ställer inga krav på mig, vi bara sitter/ligger och fångar dagen, olika varelser tillsammans i Guds fantastiska skapelse.

Kommentarer
Postat av: lelleplutt

Välkommen till valplivet!!!

2010-06-04 @ 12:08:45
URL: http://lelleplutt.blogg.se/
Postat av: Guggelutt

Tack! Sämre kan man ha det ;O)

2010-06-04 @ 21:28:15
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0