Underbara kväll!

Efter middag och lite chill inomhus tvingade jag en småsur Ragnar ur buren. Jag vet inte om gojor kan vara svartsjuka, men nåt är det! Nu fick han sitta själv med mig ute en bra stund innan Kisen kom utsläntrande efter en rejäl tupplur inomhus. Han var ordentligt trött efter röjet hos sina föräldrar. Killarna är nyfikna på varandra men jag törs inte låta dem närma sig varandra hursomhelst. Nu ikväll var båda rätt loja efter värmen så det gick faktiskt jättebra. Tyvärr kunde jag inte fota dem när de pussades näbb mot nos, då var jag alldeles för upptagen med att vara vaksam på eventuella utfall, men lite andra bilder fick jag istället.


Mamma håller koll på ena busen!

                 
                  Andra busen låtsas ointresserad...


Gojan snor en hundtuggis!

                   
                    Valpen snor en leksak från gojan...


Närmre och närmre...

                 
                  GOT YA...!

Som ni förstår hittar jag på lite historier utifrån de bilder som blir bra, men bilderna talar ju för sig själva oxå, även om jag manipulerar ordningen. Nåt kul ska ju jag ha oxå ;O)

Kvällen har varit underbar. Efter den extrema hettan blev kvällen behaglig och jag satt ute med killarna till halv nio. Ragnar har betett sig annorlunda mot vad han brukar härnere och jag tror Kisen bär en del av skulden till det. Ragnar har börjat dra mig i håret. Det är faktiskt rätt mysigt, killar lite skönt sådär, men han har inte betett sig så förut. I vanliga fall brukar han sitta och slappa på mitt knä eller på min axel, ikväll har jag varit rena motorvägen för honom, han har kutat fram och tillbaka över hela mig, hoppat över på buren, sprungit en sväng på golvet, fram och tillbaka, upp och ner...

           

Har precis satt på TV:n, "mitt i naturen förstås". Ragnar röjer i sin bur men Kisen har gått och lagt sig. Vi får se om jag får ut honom på nån mer kissning ikväll. Imorgon ska han få hälsa på sina föräldrar en stund igen :O)

           
           Kisen på kiss-hyllan :O)

Till sist vill jag påminna om Therese Rojo Johansson. För ett år sen inatt blev hon bragd om livet av en jämnårig kille i samma skola. Ungdomarna håller en minnesstund inatt mellan kl.22-00 för henne på platsen där hon var på sin sista fest.

Kommentarer
Postat av: Marianne

NU fick jag förklaring på vad du menade med kisshyllan ;)Jag har inte fattat vad det var nämligen!

2010-06-06 @ 21:49:34
Postat av: gunilla

Ja...hur förklarar man en kisshylla? Men jag kom på att terass-rabatten utanför ingången var hur smart som helst för därifrån törs inte min lilla rummare hoppa ner än. Utmärkt på nätter och tidiga morgnar :O)

2010-06-07 @ 00:12:22
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0