Så blev lördagen...

Hostade iaf massor inatt. Klev inte ur sängen förrän bortåt 11.00 och då var ändå först upp ur sängen i familjen. Kikade in på Jens att han levde, han hade ju sån gräslig huvudvärk igår. Bekki kom ganska snart upp och gjorde mig och Ragnar sällskap över frukost. Förutom att ha tagit bort sista julgardinen, vattnat alla blommor, röjt undan min sista "camping-i-vardagsrummet"-tillvaro och gjort rent hos marsvinen så har jag suttit och knypplat. Kan ju inte sitta längre stunder än pga ryggen, så när det börjar värka går jag upp och gör nåt, tex tar bort en gardin, vattnar blommor eller putsar ett fönster. En behaglig tillvaro.

Knypplade slut på tråden till "Rosenmandel". Den var inte lätt. Tekniskt inga problem, men att inte dra till de små rutorna som kallas mandlar var svårt. Annars i knypplingen är ju A och O att man sträcker tråden ordentligt, i mandlar får du absolut inte dra för då blir mandlarna trekantiga...eller så sträcker man inte alls och då blir det ännu konstigare.


                             

Nå, skam den som ger sig. Jag ska snurra på ny tråd ikväll och göra en ny imorgon. Sen har jag bara en övnings-spets kvar! Jag har redan köpt hem massa kul mönster till sen.

Janne jobbar, Jens är hos en kompis, Bekki gör sig klar för att gå på fest... jag ska sätta mig vid TV:n med knyppelpinnar och broderi!

Till sist en liten --> kärleksförklaring kusiner emellan, min systerdotter och min dotter. Det är skönt att ungdomarna har varandra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0