KATTUNGAR!

Haha, nej då... inte nu iallafall ;O) Men jag har gosat med små söta siamesbebisar! Tänk vilken läkekraft djur har, iaf på mig! Allergin till trots!


                     
                  

Annars har väl dan varit ok. Bly i kroppen men jag tog ledigt idag så jag hade inte bråttom till nåt. Var upp till VC för kompletterande prover på lever, njurar, kalcium och fostat... många rör blev det och av nån anledning så måste en sjuksköterska ta dem???

Busade lite med "mina killar" och de busade oxå förstås. Ragnar snodde valpens tuggpinne och valpen käka morötter.


                    

Satt på trappan en stund medan solen var framme och lät dem hälsa på varandra... det går sådär. Valpen vill gärna leka med Ragnar som med en hund... och Ragnar sträcker fram sin näbb för att kela med honom som med en annan goja (eller mig)... och visserligen är det sött men kombinationen kan bli lite tokig! Jag går varsamt fram så det inte blir knasigt.

Kl 13.00 terapi och sen hem, katt-gos och steka entrecote som Janne marinerat. Han skulle bjuda arbetskompisar på fredagsmiddag idag och det blev över till hans familj oxå :O) Han åker ner till Sanda efter sitt eftermiddagspass och just nu känns det jobbigt att vi knappt hunnit ses i veckan. Nåväl, jag ska ut på roligheter i helgen så jag ska nog överleva.

Nu tänkte jag sätta mig och titta på Avatar. Har lånat DVD:n och lovat lämna tillbaka den imorgon.

Kommentarer
Postat av: Marianne

Men det är väl alltid en sjuksköterska som tar blodprover? Så är det hos oss iaf. På vårdcentraler är det laboratorieassistenter eller sjuksköterskor. Nu för tiden är det mycket sällan som undersköterskor tar prover.

Jag skulle också ha varit på roligheter i helgen men det blev inställt. Jag skulle ha åkt till Höganäs och träffat 7 små valpar, men de fick förhinder. Ja inte valparna ;) Ha det så jättebra i helgen. Kramas <3

2010-05-28 @ 17:52:55
Postat av: Marianne

PS. Jag vill ha en katt! Och en egen lya....

2010-05-28 @ 17:53:50
Postat av: Guggelutt

Hos oss är det nog nån lab-ass, tror jag. Den ena har jobbat som undersköterska i åratal och hon är på lab nu... men som sagt, idag gick hon och hämtade en riktig ssk!



Katterna är till salu! 5 grabbar! Ska jag tinga?



Kram

2010-05-28 @ 17:58:21
URL: http://guggelutt.blogg.se/
Postat av: Snurran

Avatar, det är en bra film tycker jag :-)

2010-05-29 @ 12:44:03
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Guggelutt

Avatar var jättebra! Den ska jag köpa!

2010-05-29 @ 13:17:41
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0