Svart tisdag

Nej, idag orkar jag inte hålla humöret uppe! Blä och fy fasiken rent ut sagt! Gick upp kl 9.00 med feber och kroppen kändes som en sån där kub med hål ni vet, en sån som man ska plutta ner klossar i olika former i, runda klossen i runda hålet, stjärnan i stjärnhålet osv. Ryggen var en trekant, magsäcken en oval och korsryggen en avlång fyrkant. Dessförinnan hade jag väckt Bekki kl06.20, hon skulle på hajk med klassen, men jag trodde jag skulle piggna till framåt förmiddagen. Ringde återbud till jobbet och terapin, framåt eftermiddagen även till knyppelavslutningen. Har suttit ute i skuggan hela dagen, förutom en stund när jag sköldpaddorna fick ta en promenad. Alla djuren har fått vara ute idag och det var väl det enda positiva med denna skit-tisdag.

         
                                 
                         

Ragnar spytt på mig hela em, han visar att han är en duktig pappa och kan mata sina ungar. Tur att jag vet varför han gör det annars vet jag inte vad jag gjort. Han tycker ju att han är jättegullig och jag får ju ta det för vad det är ;O) Mycket har iaf uppvägts av marsvinens glädjeskutt, sköldpaddornas promenerande i solen och fåglarnas lycka över att få kvittra ute. Tur att jag har dem, säger jag!

Kommentarer
Postat av: Marianne

Det är väl bra att människor inte gör som djur..jag har många nyblivna mammor i min närhet och gå omkring och vara nerspydd är ingen höjdare. Våra fåglar gjorde likadant men jag tyckte faktiskt det var rätt gulligt.

Ja det är tur att djur finns. Imorgon ska Bilbo till "tandläkaren" och ta bort tandsten. Så att man kan gosa med honom igen.Han luktar nämligen skunk.. Och på torsdag ska han trimmas.

Nu har jag skickat ett kort svarsmail till dig angående helgen.

Var rädd om dig!

2010-05-18 @ 19:28:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0