Ytterligare en härlig dag

Just nu sitter Thyra bredvid mig och sjunger i sin barnstol, Ängla har somnat i soffan framför TVn och jag måste snart väcka henne. Jens och Sandra är vid badplatsen och stämmer det Jens säger så har Sandra badat...åtminstone halva kroppen. Jag tänkte snabbt skriva lite...



Linnéa åkte imorse för att umgås med vänner, en 25-årspresent hon fick i när hon fyllde år. Ganska snart lyckades Ragnar bita Ängla i fingret och då var det bara Grisen som skulle få trösta henne, så efter en stund och några Ängla-utbrott ringde jag C och frågade. Jodå, det var bara att komma. Jag och småttingarna var där en stund medan Jens och Sandra fick rå sig själva lite. Barn och hundar delade kakor med varandra... de är så söta allihopa!

 
                          

När vi kom hem hade Jens sågat ner den avbrutna ek-grenen och sen skruvade Sandra fast tvärslåar på vår spång som bli skithal när det regnar. C lånade ut sin vuxna dotters barbie-grejer till Ängla och det blev fest i trädgården!


                     

Jens spände fast ek-grenen vid Ragnars bur och det blev uppskattat!

 
                          

När Thyra vaknat efter att sovit middag blev det picnic på altan. Gårdagens pannkakor i nya matlådor som jag köpte igår... Värmen blev så småningom olidlig så vi gick in. Grisen har inte orkat busa som igår och i förrgår...



... det är jättevarmt! Först sov han ute och nu sover han inne. Ängla har precis vaknat och Thyra har bajsat! Sen ska det göras tacos... och Jens rapporterar att Sandra HAR badat! Galenpanna.


Kommentarer
Postat av: eva /lovebaby71

Låter som ni har det riktigt mysigt, helt underbart att det är lite varmare ute nu..



Här har jag en son /(filip) som oxå valde att bada trots våra vilda protester. Han hoppade från bryggan..tokiga barn:)



trevlig helg

2010-05-15 @ 17:44:09
URL: http://www.myfamilylife.zoomin.se
Postat av: Linnea

Underbart mamma!

Galingar som badat! :D

2010-05-17 @ 08:00:44
URL: http://hardpetersen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0