Knyppelkväll

Idag har jag varit oändligt trött, men dagen har blivit bra ändå. På hundprommisen i morse träffade vi ett helt gäng jyckar med sina människor. De brukar visst träffas kl 9.00 varje dag på ängen i skogen och jag önskades välkommen med, bara att komma när det passar, ibland är de ett par och som mest har de varit 27 hundar! Det lät skoj!

Sen följde ett par jobbiga timmar medan jag väntade på att mamma skulle ringa och berätta hur det blir med operation mm för pappa. De skulle in på samtal på Sohiahemmet kl 10.00. Hon ringde vid 11.00, operationen blir 1 novemer och efter att de kontrollerat lymfan tas beslut om ev. efterbehandling. Det kändes skönt, läkarna hade gott hopp om att det skulle gå bra.

Satte mig att sticka en liten stund, tog ut Bamse en gång till, åt lunch och åkte in till terapin. Gick därefer n på Sallys garn och köpte strumpstickor no4 så jag kan börja med Monicas raggsockor. Föll för ett garn igen... teetees cacao! Köpte mörkgrått och rundstickor. Såg nämligen en uppstickad sjal i bara räta maskor och picoter när jag gick kurs i estnisk spetsstickning i våras, det är så urhärligt! Nu blir det mycket runt halsen igen! Fortsatte till fots upp till Ersta där jag la hemtentan i lärarfacken, tog mig ner till T-banan igen och åkte hem.

Vilade en stund, Monica kom hem och hon hade haft en helvetesdag på jobbet. Värmde nudlar i micron, tog ut Bamse igen och tog sen bussen upp till dagens stora begivenhet!!! KNYPPLINGEN! Eftersom vi inte hade lektion idag så frågade jag om jag fick komma och hälsa på och det fick jag, det var jättekul. Tog med mg "övningsspets no1" som väl aldrig blir klar, nu hann jag ett stycke men gick runt och kkade på vad alla andra höll på med oxå. Och det roligaste av allt var att träffa alias Finkan! Vi lärde känna varandra via Lunarstorm, hon hittade mig senare på Facebook och har blivit så inspirerad av knyppelkonsten att hon började kursen i kapellet som jag gått i två år. Jag visste om det men jag har som sagt plugget nu och måste gör lite uppehåll och det är ju typiskt. Nu var det jättekul att träffa henne iaf!

 
          

Gick hem, nu sitter jag och väntar på Janne som ska komma och hämta mig. Min bil går att köra nu och vi ska hämta hem den... imorgon tänkte jag provköra den till Norrtälje!

Kommentarer
Postat av: finkan

Det var jättekul att träffa dig också ikväll ler

2010-10-12 @ 23:59:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0