I Änglarum!

Började dagen med Bamsenad, frukost och dusch....


Vad äter du? Jag vill oxå smaka!

                     
                      Jordgubbar var inge gott... skeden var kul!


Och bunken de låg i vill jag slänga i golvet! Det låter så roligt då!

Jag packade ut lite grejer i bilen för att åka till föräldrarna på Rådmansö. Mamma är anvarig för en basar om en vecka och jag hade lite att donera... bla mina fina porslinsankor som Janne fått tuppjuck på...


Hejdå ankorna!

                 
Bamse gör som han brukar när jag plockar fram hans resväska, han kryper in i den och på så sätt försäkrar sig om att jag inte ska glömma honom!

Mamma och pappa har tagit hand om en ny hund. En Shetland Sheepdog med svåra magproblem. Hon ska väga runt 7 kilo men väger bara 3 kg. Hon har legat i dropp och har ännu svåra diarréer och kräkningar... men de tror de ska få ordning på henne. Söt är hon iallafall... och väldigt säregna ögon!


Hej Fiffi!

Mamma och pappa bjöd på härlig fläskkotlettgryta och glass med riktiga blåbär! Yummi!

                  
                   Hundpromenad-dax! Bamse hänger på som han aldrig gjort annat!

Strax före 14.00 lämnade jag Bamse hos föräldrarna och åkte till Gräddö för att inkassera min födelsedagspresent, en lyxbehandling på Änglarum! Jag hittade det vid Icas parkering, bredvid macken och granne med snickarna.



Och vad kan man säga? 90 minuters njutning på allra högsta nivå! Okejrå... att plocka ögonbryn och mustasch är aldrig skönt, inte att klämma pormaskar heller... men i övrigt! Ryggmassage, skalpmassage, pealing, choklad/kaffe-mask... ja hur underbart som helst! Ögonbrynsfärgning ingick oxå i lyxpaketet. Likaså skratt och trevnad!


Guggelutt i choklad/kaffemasken!

                           
                            Jag ser lite död ut... men jag njuter ohämmat!

Åter hos föräldrarna fick jag veta att Bamse legat och vaktat på toadörren... han trodde jag låst in mig där när jag var borta när han kom hem efter promenaden. Han är världens lyckligaste hund så fort man varit borta en stund. Man känner sig verkligen älskad!

Lite stickning och prat, sen räkor med ost och kex innan hemfärd. Hämtade en sjuk Bekki i Gubbängen och har tagit det lugnt under kvällen. Bamse har fått sin kvällsnad förstås. Nu längtar jag efter ullbolstren!


Hagge!

                          
                           Fiffi!


Indra!

Kommentarer
Postat av: NettAnn

Haha Hagge ser för cool ut!Vilken uppsyn..typ "it wasnt me..jag looovaar..."

2011-04-07 @ 00:13:23
URL: http://tigerliljan.webblogg.se/
Postat av: Lisbeth

Hej, jag hittade hit när jag satt o googlade efter Gräddöbilder o fick en träff på dig. Nu sökte jag bilder från byn o du hade bara på Änglarum, men det jag "tvärnitade" inför var att dina föräldrar hade sheltisar på Rådmansö! Jag har precis hyrt en lägenhet i Gräddö dit jag flyttar med tonårsonen, katten o SHELTIEN Maia :-) runt nyår. Eftersom sheltisar är ras-ister undrar jag om du kunde höra om dina föräldrar är intresserade av en hundpromis eller fika med sheltiebus nån dag så småningom? Maia har jättetråkigt efter att hennes kompis Myrra dog i somras o vi inte har några sheltisar i närheten.



Med förhoppning om storm o spöregn för en raketfri nyårsafton / Lisbeth

2011-12-29 @ 01:22:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0