Buffils Anna i Siljansnäs


                                            

Igår satte sig Janne, jag och Bamse i bilen och åkte upp till Rättvik där vår granne har hus. Här har vi myst och mått gott. Idag har vi gjort en utflykt till Siljansnäs där vi fikat och just nu håller Janne på med grillen medan grannen hemifrån fixar sallad. Jag är lat och vilar foten som varit på äventyr på Björkbergets Naturrum :-D Janne gick upp i utsiktstornet och tog lite bilder åt mig eftersom jag inte kunde gå uppför alla de trapporna :-/ Skönt att ha en snäll karl och en bra kamera som funkar ihop ;-)


Bamse vaktar även här!

                                    
                                      Pekanötspaj hos
Buffils Anna på Björkberget. Siljansnäs i bakgrunden.


Hittade en kompis!

Känner mig lite fåordig.
                                          ~~~ Kramas~~~


Kommentarer
Postat av: Snurran

du är nog mer snacksalig än din nyfunne vän iallafall ;-D Vad fint det var på bilderna och vad gott det såg ut! :-P Mår Bamse bättre?

2011-08-19 @ 17:18:41
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: guggelutt

Jomen jag har glömt att skriva det... Veterinären ringde i början av veckan och de hittade inga fel. Troligen en stressreaktion. Om han fortsätter ska han remitteras till neurologisk undersökning, men i nuläget ska vi vänta lite och se om det slutar om han får ta det lugnt. Och vi tar det väldigt lugnt nu i ett regnigt Dalarna. han sover mycket och vi med :O)

2011-08-20 @ 13:32:03
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0