Eskilstuna-besök!

Efter att ha fått nog av heta studier åkte jag in till Strängnäs. En diakonkollega som jag gick utbildningen med hade hört av sig för hon hade kvällen fri. Jag åkte in och passade på att försöka tillfredställa mina scrapping-dagdrömmar, som vägrar sluta störa mina tentaplugg-ambitioner, och sprang in på dels bokhandeln och dels handarbetsaffären. Tänkte köpa bokmärken och nåt för att åtminstone få prova innan mitt startpaket kommer, det kunde ta upp till fyra veckor... men inte ens de traditionella änglarna var vackra så det blev lite annat istället. Fyra fyrkantiga kort, fjärilar med dubbla vingar och en karta med hjärtan och blommor... och en papperslimstift på det. På handarbetsaffären hade jag siktat in mig på söta små knappar men det fanns inget sånt av intresse, däremot hittade jag tygblommor och spännande spets.

                  


Sen skyndade jag ner till båthamnen och träffade M. Det var jättekul! Vi har inte setts på flera år men har hållt lite kontakt via Facebook. Hon betalade notan för hon påminde mig och två frivolitets-kors som jag skickade henne för ... ja ... jag har glömt det faktiskt, har glömt att jag öht skickat dem till henne, men hon mindes och insisterade på att betala. Och jag är ju in princip pank... och hade dessutom förlustat mig i handarbetsaffären och bokhandeln så jag bråkade inte, mitt samvete är ändå väldigt mörkt just nu...

                 
                   Frivolitetskors (dock inte de M fick)

Har pratat lite med Janne som kommit ner hit till Sanda. Han och Bamse har varit på långpromenad och det var skönt. Bamse vägrar gå mer än 100 meter när det är så hett på dagarna, så nu ska jag ta ut honom en kort sväng, myggen lurar under eken och bara väntar på att jag ska öppna dörren. Ragnar har somnat i buröppningen så jag ska försöka peta in honom, annars lär han busa järnet när solen stiger upp om några timmar!

Kuriosa:


Var inte det ett roligt sms? Vad nyttig man känner sig!

Kommentarer
Postat av: Lisa-olsi

Vilka vackra kors du har gjort.

Jättekul att du börjat samla på

dig scrappsaker, fina saker du köpte,

jag gillar fjärilsbandet, urgulligt.



Vilket trevligt sms, även om orsaken är tråkig.

Det är guld värt att ni givare finns,

vete tusan hur jag och äldsta dottern mått

utan blodgivare, tackar alla givare...



Ha det så gott det går i denna värme :)



2011-06-07 @ 23:35:18
URL: http://olsi.blogg.se/
Postat av: NettAnn

Vilket underbart SMS att få,att veta att någon kanske klarat livet pga av din gåva!

Själv kan jag inte bli givare för medeciner & sjukdomar men annars hade dom mer än gärna velat eftersom jag är 0 Rh-negativt (0 Rh-) bara7 % i världen & 6 % i sverige är denna blodtyp.Men jag o bägge barnen tillhör samma.kanske dom blir en dag?

2011-06-08 @ 00:59:53
URL: http://livetienparadoxx.blogspot.com/
Postat av: Guggelutt

Tack Lisa. Och din blogg är så inspirerande! Och jag började faktiskt skriva att det är sorgligt att blod behövs, men så tog jag bort det för jag kunde inte utveckla det. Orsaken är ju oftast väldigt jobbig. Och lite nyfiken är man ju... var det en olycka, det har hänt många i helgerna...eller en nyförlöst mamma? En sjuk baby eller en operation som gått snett. Jättekul att få respons via sms iaf, det är visst helt nytt att de gör så.



NettAnn. Jag kan inte skriva i din blogg?! Jag är oxå 0- och därför känns det gott att kunna bidra med de där skvättarna varje år. Alla blodgrupper kan visst ta emot vår sort, är det så? Kunde inte ge blod under flera år pga medicinering, men nu är jag så återställd att det går bra igen. Levaxinet är inga problem när dosen är rätt inställd och det är ju skönt :O)

2011-06-08 @ 10:40:24
URL: http://guggelutt.blogg.se/
Postat av: Monika

Hej,

hade gärna sprungit med dig till butikerna :-) inte för jag kan det du håller på med men det finns många små mysiga affärer i Strängnäs.

kram M

2011-06-08 @ 16:19:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0