Kväll i Strängnäs

Janne och jag åkte in till Strängnäs för en glass och en promenad. Mjölken var slut oxå så det blev nytta med nöjet dessutom!


Chokladsnäcka hos Slagstaglass-boden


...snart kommer pappa med mjölken..


Jag gillar Strängnäs´ bilhinder!!! En bok!

Jag har suttit och pluggat en stund medan Janne jobbat på tomten .Jag har fått hjälplig koll på vad 'gnosticism' är och jag borde kunna reda ut vad 'didache' betyder! Janne har en otrolig energi, iaf när han får gå och pula med sitt. Sen har Janne grillat fläskfile medan jag skar upp salladen. Jag har surfat runt på lite olika scrappingsidor, häromdan beställde jag startpaketet från creative.club ... får vi se om det är nåt för mig. Jag måste prova, känner jag iaf! Olsi har inspirerat mig... och nu när jag kollade in i hennes blogg hittade jag ytterligare ett scrappat kort med en av mina frivolitets-fjärilar. Vad kul det är!

Nå...kvällen är här, solen har gått i skjul och det mörknar. Janne och jag kliar våra myggbett (jag har fått TVÅ STYCKEN i benan i håret!!!) och det är dax att knyta sig. Bamse ska få komma ut en snabbis och sen ska det bli skönt att dra täcket över sig. Imorgon börjar hårdplugget!

Kommentarer
Postat av: NettAnn

den klubben var jag me i..väldigt kort tag.Deras paket är mer för barns hobby än för en vuxen och efter ha fått 3 paket där INGET tilltalade mej valde jag avsluta.Dessutom har jag aldrig fått tid över för börja scrappa,man måste ha väldigt gott om tid för denna hobby eftersom den är rätt petig att syssla med.nu har jag en korg full med band blommor tejp papper o annat som aldrig kommer bli använt.

2011-06-05 @ 23:41:50
URL: http://livetienparadoxx.blogspot.com/
Postat av: Lisa-olsi

Kul att du beställt ett startpaket,

nu kan du bygga på efter humör.

Det är ju enkelt att avbeställa dom paket man inte vill ha.

Dina fjärilar är underbara, kommer att använda dom mest

till LO:n, (albumsidor)så dom blir kvar :)



Läckert bilhinder!



Din vovve är så söt :)



Ha en bra nationaldag.

Kram

2011-06-06 @ 12:44:00
URL: http://olsi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0