Valp-terapi

Jodutackarsåmycket... nu är nerverna utanpå kroppen. Tänk att man ska ha sån tenta-ågren vid mina år! Men jag har gjort vad jag kunnat på den tid jag lagt ner så... nu är det bara att tuta och köra!

Gick upp efter 8 imorse, hade då legat och tittat ut på den blå himmeln en stund. Tänkte försöka ligga och dra mig till 9, men nervositeten fick upp mig. Gick ut med Bamse, packade, åt frukost och bar ut till bilen. Pratade lite med de närmaste grannarna som kom förbi precis när jag skulle åka. Med deras välgångsönskningar åkte jag iväg.

Bekki messade att fågelmaten var slut så jag åkte hem, packade ur och åkte upp till centrum för att införskaffa mat till mina små och min stora fågel. OCH då ville E visa mig sin barnkammare! Hennes chihuahua Engla fick fyra små valpar för ett tag sen och nu har de blivit fem veckor! En vit tjej och tre ljusbeiga killar. Sen fick jag titta på fyra underbara marsvinsbebisar oxå... tänk vad djurungar är härligt och lockande så här års!!!


Kom igen brorsor! Vi äter upp tanten!

                  
                  
                   HUR söt får man vara?


Och jag då? Är inte jag sötast av alla?

                  
                   Att få hela kullen på samma bild gick så här bra :O) Pigga och friska m.a.o!

Stärkt av valp-terapin (fick annat att tänka på!) köpte jag med mig sushi hem och tog sen ut Bamse på en promenad. Tänkte gå den längsta vändan men han orkade inte i värmen så det blev ca 40 minuter. Det kan räcka och bli över när det är så varmt. Tungan hänger i asfalten och han försökte rulla sig i en lerpöl på hemvägen så jag duschade honom kallt när vi kom in. Nu ligger han och doftar blöt hund och sover...

Jag har läst igenom tenta-anteckningarna. Ska upp och packa väskan nu, sen äta sushin och åka till skolan. Kan vara skönt att sitta där en stund och tagga ner. Jag gillar verkligen inte sals-tentor...

Kommentarer
Postat av: Snurran

hoppas att allt gick bra! <3

2011-06-09 @ 22:26:10
URL: http://blog.passagen.se/filijokus

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0