Uppe på beeerget...

....finns ingen polis... där kan man gå naken och släppa en fis .... den lärde min svärmor våra ungar vid nåt tillfälle... Nu ska jag inte göra anspråk på att jag fisit mer än vanligt idag, men jag har suttit på berget! Helt underbart! Gick upp högst upp på berget bakom vårt hus och njöt av solen, vårvärmen och utsikten.


                        

Det finns hopp om vår! Släppte lös Bamse däruppe oxå, han njöt oxå... av att kunna gå fritt, nosa, fixa, dona, gräva... och jag lät honom hålla på.


                      

Efter en dryg halvtimme klättrade vi ner igen. Jag hade kommit till hälften av dagens tentaplugg och nu var det dax för nästa etapp. Träffade pudeln Sanni på hemvägen, men glömde ta fram kameran :O(

                                     
                                     Krokusarna har slagit ut nu, eller är det Vintergäck?

Pluggade till Monica ringde och sa att hon snart var klar med sin storhandling. Jag hade lovat hämta henne och kassarna. Hann klart tolvprofeterna och apokryferna. Imorgon blir det snabbrepetition av anteckningarna av GT:s alla 39 böcker så... får vi se hur tentan går på kvällen.

Janne har högtrycksvättat plasttaken och det tyckte Ragnar var högintressant!


                        

Han tyckte nog det var bra att pappa kom in sen så att han kom undan den farliga väsnande prylen. Tur att vi har så bra vakt-djur!

När jag hämtat Monica sprang jag ut med Bamse och gick ut en sväng med Bamse igen. Det hettar om kinderna! Ska lägga mig tidigt så jag pallar hela långa dagen imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0