Who let the dog´s out?

http://www.youtube.com/watch?v=1uaPs8sxqB0

...eller in! Att ha hund kan vara som att ha små barn igen. Bamse är som en liten vessla när flickorna glömt stänga dörrarna till sina rum. Resultatet efter en plugg-förmiddag när Bamse varit väldigt tyst kan alltså vara detta:


                                    
                                    "Jag har inte gjort nåt, jag har legat här heeela tiden"

Kommentarer
Postat av: NettAnn

Det finns hundar som e ROLIGA som din busunge.Sen finns det hundar som ja..kolla min blogg.Jag är glad jag sitter här o inte på sjukhuset idag!

2011-03-15 @ 11:46:34
URL: http://tigerliljan.webblogg.se/
Postat av: NettAnn

det är sant,det finns även små hundar jag är rädd för.en granne har en sådan som du har,o den hoppar o studsar o bjäbbar så jag tror den ska bita mej i hälsenorna,fast det gör den mot alla.DOCK är en stor 50 kg amstaff mer skrämmande med sin styrka o vetskapen att de inte släpper OM de biter.jag hann inte ens fatta först att det var en sådan.hade det varit en labbe så icke hade detta hänt,för den hade lugnt bara stått o kollat mej.jag är så innerligt glad linneá el nåt annat barn inte var där när d hände!usch får hjärtklappning igen när jag tänker på d!

2011-03-15 @ 12:18:13
URL: http://tigerliljan.webblogg.se/
Postat av: NettAnn

jag lär Linneá det du skrev när d gäller hälsa på hundar för det vill hon ju göra ibland.Först frågar vi ägaren om det är ok,då brukar dom hålla in hunden o så sätter vi oss på huk o ägaren brukar visa o förklara hur hon ska klappa.men jag har sagt åt henne att ALLTID fråga ägaren innan hon går fram,för förhindra som du skriver hotfull situation för både djur o barn

2011-03-15 @ 12:23:02
Postat av: Guggelutt

Det är bra att du lär henne att alltid fråga först. Jag tycker det är svårt när mindre barn kommer fram och vill klappa om jag inte är helt uppmärksam för Bamse blir sur och då blir barnen rädda och tycker Bamse är elak. Men han blir ju rädd för dem först, det är därför han fräser. Frågar de först eller om jag är beredd så går det hur bra som helst.

2011-03-15 @ 12:35:07
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0