Cala Des Pou!

Sá tror jag att vár by heter... Tãnk att det ska vara sá svárt att komma ihág vissa saker.

              Calo des Pou beach - Photo 1
               Cala Des Pou

Idag har vi mest legat vid poolen. Jag har lãst Apostlagãrningarna och blivit mer bekant med Paulus. Romarbrevet har jag oxá hunnit med. Janne fixade en fantastiskt fruktsallad medan jag vilade en stund i skuggan av vár lãgenhet och kvart i fyra gick vi utanfõr hotellet till hállplatsen fõr att áka det lilla táget som gár runt Cala Egos, Cala Es Pou och Cala d´Or. Det tog en timme och var en trevlig liten tur, lite omskakande fõr tussen :O)

I och med táget har vi gjort allt det som det ãldre engelska paret rekommenderade. Vi trãffade dem pá buss-stationen nãr vi precis kommit hit till Mallorca. De berãttade att de hyrde hus alltsomoftast i Cala d´Or och alltid tagit taxi dit, nu ville de prova bussen. Vi hade en timmes vãntan sá vi hann prata lite. De rekommenderade Porto Petro, Marinan i Cala d´Or och det lilla táget samt att gá runt i hamnarna. Restaurangerna de nãmde glõmde jag namnet pá.... men nãr vi gick till Cala d´Or i mándags trãffade vi dem i Marinan. Nu skulle det var kul att springa pá dem igen och berãtta att deras tips varit jãttebra.

Kvãllen ãr ãnnu ung och jag har bokat taxi till hemfãrden. Bussen gár bara en gáng pá morgonen och det blir vãl snált om tid om vi ska hinna till flyget. Korintierbrevet och lite broderi kanske? Vi fár se. Solen stár ff hõgt pá himlen och Janne har lagt sig vid poolen igen... Att inte veta vad man ska hitta pá ãr ju en del av lyxen pá semestern!

Má gott, alla vãnner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0