ARN->MAD->FUE

Igàr em började vàrt lilla äventyr. Mitt pà dan àkte vi till Arlanda och flög till Madrid, en skumpig resa pà ca 4 timmar. Det skumpade inte hela tiden, men tillráckligt för att jag skulle tycka det var jobbigt. Vi kom fram vid 7-tiden pa kvállen och ringde pa en gratis bus shuttle som tog oss till ett hotell ca 2 km fran flygplatsen. Det kándes varmt nar vi landade sa vi sprang ut pa stan efter inceckningen pa hotellet utan trojor for att hitta ett middags-stálle, men det var bara nagra grader plus nar vi gick hem igen.

Idag tog vi samma bus shuttle tillbaka till flygplatsen i Madrid och en lika skumpig resa till ön Fuerteventura som är en av Kanarieöarna. Vi blev upphämtade av en car rental bus eftersom vi valt att hyra bil hela veckan. Att fa ut bilen tog en timme, det var en san lang kö! Men sen gick det fort att hitta hotellet - Castillo Bech Club i Costa Caleta (tror jag byn heter). Vi har gatt lite längs havet och mumsat i oss varsin club sandwich, vi har handlat det vi behöver for morgondagen, som schampoo, mjölk och liknande.

Det blir visst inga bilder. Har forsökt kpoiera bade kartor och bilder pa resorten men jag lyckas inte. Naväl, det blir lite text om vara förehavanden iaf.

Sköt om er <3

PS -> Facebook är visst inte securidad enligt meddelandena jag far upp heller. Men bloggen funkar! Yeayh!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0