Danföredanföredanföredan

                                         

Det har varit en bra tisdag. Kursen jag skulle på idag hade blivit flyttad till april så jag var inte inbokad på så mycket. Morgonmässa, ringde en del, både konfidenter och underhållare till caféet, var med på sopplunchen och rullade 100 julprogram på ljus som började delas ut idag och ska delas ut imorgon oxå, sammanlagt ska vi dela ut 2000 ljus med julens program (tror jag) vid olika T-banestationer och nån affär. Avslutade med möte och lite avslutande admin innan jag gick vid halv 5, hämtade Bamse och åkte hem. Känner mig jätteirriterad men kan inte sätta fingret på vad som är problemet.

Bekki hade redan ätit och Janne pysslade med nåns bil nånstans så jag åkte till Donken och provade deras Pepper McFeast. Jag gillar bara deras McFeast så det var kul att prova nåt annat i samma stil. Den var helt ok, men kall. Iddes inte klaga, satt i min egen värld och funderade över saker och ting. Sen åkte jag till kapellet för årets sista knyppling. Läraren fick en doftranka och jag blev klar med bokmärket... som inte ska säljas på basaren för jag har gjort ett par småfel. Mönstret fick jag behålla tillsvidare så jag ska göra några under året till nästa adventsbasar istället.

                      

Gick ut med Bamse och mötte upp Janne på vägen. Han hade parkerat sin mammas gubbes bil i dennes garage och gick hem, så gick vi lite extra med Bamse. Två dagar kvar!

Kommentarer
Postat av: Snurran

två dagar till vad?

2011-11-23 @ 15:06:08
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Guggelutt

:-D

2011-11-23 @ 19:36:10
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0