I solstolen

Känns bättre nu efter att jag fátt gnälla av mig lite i förra bloggen. Faktum kvarstár dock! Fick höra av ett svenskt par som vi lade oss bredvid vid poolen att klockan fem imorse tog en mörkhyad man i deras dörrhandag... det hade mannen sett för han satt uppe pga värk. Jag ska pátala det fór receptionen innan jag gár härifrán ikväll. Tycker de kunde anställa en vakt om det faktiskt är sá illa!

Men dagen blev bra iallafall. Vi har legat i solstolen hela dagen - frán 11.00 - 15.30 ungefär, jag lite kortare eftersom jag bloggade innan jag la mig tillrätta. Ryggen hàller jag stàngen med Alvedon, värmen gör underverk! Har fàtt goda tips om smärtstillande av en sjuksköterskekompis och mamma. Om det inte är ytterligare bättre imorgon ska jag gá till Pharmacerian och se om de har morfinliknande preparat sá jag orkar flyga pá lördag... annars fár det gá ändá - vad ska man göra?

Nu har vi varit nere i byn och ätit middag. Servitören var ett arsel, maten det sämsta vi ätit pá restaurang sá iag blev det ingen dricks! Lite kan man hämnas när de beter sig som skitar :-D Säljarna här i vár by är betydligt trevligare än i de strörre orterna sä vi har köpt en liten grej som Bekki önskat sig, hon har ju hand om hus, blommor och djur ovanpá att hon báde pluggar och jobbar.

Nu har jag hittat de adresser vi behöver. Har oxá kommit pá att pá denna dator kommer jag in pá Facebook och kan surfa 40 minuter pá 1€, datorn bredvid som jag använde imorse och första gángen ger 30 minuter för 1€ och det gár inte att komma in pá Facebook. Det är ju lite kul att kolla vad ni har för er! Julskyltning i Stockholm och kalops i Hagsätraskolans matsal. Nu behöver jag spara denna blogg om jag ska hinna innan men 1€ tar slut ;O)

See Ya <3

               
                 Lilla Tistronskär i somras

Kommentarer
Postat av: Snurran

Hoppas ryggen blir bra snabbt! kram

2011-11-30 @ 20:42:40
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0