Livet kan ta slut väldigt fort!

... men idag klarade jag mig. Skulle på möte i Björkhagen och precis före Södertunneln tappade bilen framför mig två rör. Jag tror de låg lösa på taket faktiskt. Hade jag legat lite närmare honom hade jag fått dem i framrutan och då hade det förmodligen gått ganska illa, men nu studsade de i gatan, ett över i andra körbanan medan jag lyckades parera det andra så jag fick den under bilen, något av rören studsade upp och gav bildörren bak en smäll med en präktig repa som följd. Bilen som tappat rören bromsade och stannade i kanten och bilarna bakom mig bromsade och girade åt olika håll. Ingen större olycka tack och lov, men det hade kunnat bli. Som tur var fastnade jag i en stillastående kö så jag hann lugna ner mig innan jag körde över heldraget och tog en annan väg till Björkhagen, kom 20 min försent, hade svårt att koncentrera mig på första delen av mötet.

Var tillbaka på jobbet halv 1, åt sen lunch och jobbade därefter hela eftermiddagen med ett ärende. Hann ringa ett par samtal om vårens caféprogram men ingen svarade. Hämta Bamse, laga middag som jag inte hann äta utan värmde rester från igår medan jag instruerade Bekki om dagens middag, sen tillbaka till jobbet och 2,5 timmars ikonmålning.


Kreativitetens bord!                                             Slut för idag!

Förra måndagen kändes det som jag kluddrat en barnteckning, men idag blev det lite bättre. Det är ju teknik! Men man måste ju förstås vara lite lätt på handen och hålla sig innanför ramarna vilket jag uppenbart har lite svårt för... Men hur som helst är det kul att se hur det växer fram...


Den vägvisande Gudsmodern!
Detta är samma motiv som min men en annan ikon, får se hur min blir :O)


Bekki sover borta och Janne jobbar em och natt... jag tänkte trampa ut med Bamse och krypa i koj, kanske orkar jag läsa lite Fogelström en stund?

Kommentarer
Postat av: Snurran

PUH, vilken tur i oturen att du klarade dig! Vad är väl några rispor på bilen mot det - även om det förstås är nesligt med såna också!

2011-11-14 @ 22:30:04
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Guggelutt

Man får lite andra perspektiv på vad som är viktigt... åtminstone för ett tag, sen är man i ekorrhjulet igen :/

2011-11-15 @ 22:23:12
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0