Spridda skurar

Mm, så gav jag mig av till mammografin igår på em. Har gått med i Karmastudien så jag gick dit efter mammografin och tog lite prover och skrev under ett papper. Varken på mammografin eller Karma kunde de svara på om risken för bröstcancer ökar hos döttrar vars far haft bröstcancer... på mammografin tyckte de att jag kunde kontakta onkologen för att fråga om studier som jag kunde vara med i... vi får se. Kvinnor och män har tydligen en helt annorlunda genetik så jag undrar om det kan vara så att en man som får bröstcancer kanske lika gärna skulle kunna fått cancerknölen varsomhelst på kroppen. Det är ett drygt år sen pappa opererades nu.

                             

Hem och laga Wallenbergare, sen ikonmåleriet. Tycker det gått så bra, men igår kändes det som jag lämnade en barnteckning! Vi får se om det blir bättre nästa gång! Det ska ju målas i massa lager.

                      

Idag var jag på jobbet strax efter 8.00. Mässa och personalmöte, sen diakonimöte och lunch. Mitt besök hade ringt sig sjuk så på em jag satte händerna i pappersexercis. Program för caféet ska bokas för våren och imorgon börjar en två dagar lång konferens och jag kände att jag behövde kolla igenom programmet...vilka föreläsningar jag anmält mig till tex. Gick hem halv fem, hämtade Bamse på vägen, Janne hade gjort fläskpannkaka.

Sen ville jag ta tag i terrariet. Janne har limmat ihop de trasiga aluminiumbågarna och nu hjälpte han mig bära in det. Sen skulle det städas både här och där, inte minst i småfåglarnas bur eftersom de legat på äggen lite för länge nu, men det slutade med ett astma-anfall. De har fått lite toarullar av mig, sen har de bitit sönder en leksak av tråd som dammar så in i vassen när den tuggas i molekyler. Ventolinet gör mig rätt skakis de få gånger jag måste ta det, så jag kände att jag var tvungen att hoppa över kvällens knyppling. Det är jag glad för nu för jag svettas piss känns det som, men skakningarna har upphört. Men skit samma. Terrariet blev jättebra och Esmeralda har knallat runt i det ett par timmar nu.


                         


Är sjukt nöjd! Ska fixa några snygga skålar för mat och vatten samt en förlängningssladd så hon får ljus och värme igen. Nu har alla djuren det bra igen. Nästa steg är lite hyllor och en grov utrensning av gamla grejor som aldrig används, sen är rummet tipptopp!

Nej, en dusch får det bli! Kanske lite handarbete? Justins tröja blev klar igår, men jag har en halvfärdig tröja kvar som ska till ett barnhem i Tanzania. Det verkar bli sex tröjor med matchande mössor... så får vi se vad det blir av resten av restgarnerna och vart det tar vägen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0