Trött fredag

Jag lovar mig gång efter annan att inte vara för hård mot mig själv...men jag blir livrädd så fort jag känner mig trött! Jag är så rädd att hamna där jag varit, så rädd att jag t.o.m är rädd för förvärvad trötthet. Är det konstigt att jag är trött efter den senaste veckans äventyr med kickoff och allt... och ovanpå det läkningen av fotskrället?


Janne fixade frukosten... och fick en tvilling-gula!

Gårdagen blev en lugn historia. Jag hade några snack med några kollegor men de flesta kompade ut efter kickoffens söndag, sen gick jag igenom mina 58 olästa mail och bläddrade igenom lite papper. Utgående meddelande på telefonsvararen och ett samtal jag skulle ringa hann jag inte med innan det var dax att ta bussen till höstens första terapi-session. Hem med buss, hämta bilen vid jobbet, hem och sträcka ut mig en liten stund på sängen - oändligt trött mentalt. Vid fyra kom Bekki hem och vi åkte tillsammans upp till Bamses dagis och hämtade honom.

                 
                  Bamse med en av sina box-kompisar!

Fröken hade skickat ett mms på dan att han åt lunch för första gången. Inte ens en halv deciliter, men han åt vilket han inte velat göra tidigare i veckan. Det är tufft för Bamse att lära sig leva med fem äldre han-hundar, även om de är små, men det går visst över förväntan ändå.

Hemma plockade jag en stund i den oändliga röran och lagade sen lite mat innan jag gick ut med Bamse och satte mig vid TVn och stickade på den vita baby-tröjan som ska till Tanzania. Vid kl23 gick jag ut med Bamse igen, då hade ögonen strejkat länge men jag satt envist uppe ändå. Janne hörde av sig att han kommit ner till Sanda efter kvällspasset på jobbet. Klockan två inatt väckte Bamse mig och hann bara utanför tomtgränsen innan han satte sig och gjorde no2... det verkar som hela han är i lite olag. Han sov hela eftermiddagen och jag fick släpa ut honom på prommis.
 
                                

Men vad är fem dagar? Det är ju bara invänjningsveckan! Vi får se hur det är om fem veckor!

Idag sov vi länge. Bamse ville inte gå ut men halv 11 släpade jag ut honom. Vi gick vår vanliga 40-minutare, men med min fot och kryckan tog det en timme. Nu har jag skurat hela toautrymmet och kylskåpet samt vilat en stund. Bamse håller på att ändras i sin karaktär och jag hoppas det blir till det bättre. Dels bråkade han inte med en lös Labrador-hanne vi mötte i skogen och dels har han suttit/legat tyst på trappen fast småfåglarna har stått där. Vanligtvis hoppar han på buren och försöker få igång dem med ett ivrigt skällande. Nu har han nosat på dem och lagt sig bara. Han blir nog mer social och mindre vakthund av att vara på dagis hoppas jag!

Jag är väldigt trött och det känns jobbigt... men nu ska jag duscha, gå ut med Bamse och åka till Linnéa. Idag ska jag hämta Ragnar!

8 juni 2009

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0