Hemma en snabbvisit

Bilder från Kungsör imorse.
 
Imorse startade tuffade vi från gästhamnen i Kungsör till Strängnäs gästhamn. Känns lite udda att ligga i hemmahamn på nåt sätt, men bra ändå. I Strängnäs kan vi alla stråken och efter att ha knypplat en stund gick Janne och jag upp till tågstationen.
 
En Club Sandwich på torget innan avfärd hemåt.
 
Jens hämtade mig i Flemingsberg, han och Sandra bor ju hemma medan vi är ute och far och flänger. Är  väldigt nervös inför inskrivningssamtalet imorgon så jag ska sätta mig och brodera en stund. Att hänga vid datorn är omöjligt för hemmadatorn är så seg. Flera kretskort har pajat i den så vi står beredda att köpa ny i höst.
 
Bild som Bekki publicerade på Fejan imorse! Underbart, eller hur!
 
Bekki är i Turkiet, Jens är och mekar bil, Janne och Bamse är kvar i båten i Strängnäs och Sandra jobbar till kl 22.00 så jag är ensam med djuren minus Bamse en stund till.
 
Haha, hissen i Flempan :O)

Kommentarer
Postat av: Marianne

Jag vill bara säga att ett inskrivningssamtal är just inget annat än ett samtal. Så du behöver egentligen inte vara nervös. De vill veta vad du tar för mediciner, om du är allergisk. längd och vikt och annat som är viktigt att veta inför en operation. De har en lista de går efter och prickar av efter hand.
De kanske vill ta ett blodprov för att bestämma vilken blodgrupp du har.
För mig tog inskrivningssamtalet lite drygt en timme eftersom jag träffade både narkosläkaren samt sjuksköterska på den avdelningen jag skulle ligga efter operationen.
Jag ska tänka på dig imorgon.
Kramar <3

Svar: Tack Marianne! Jo det står det i papprena och att samtalet beräknas ta 3-4 timmar. Jag ver inte varför jag är nervös, antagligen för det blir verkligt nu. Törs inte tänka på hur jag mår om två veckor! Men men, sen är det över och jag kan leva som en normal människa igen. Har ju fått försmak på det sen i slutet av maj och det är härligt!Kramar
Guggelutt

2012-08-20 @ 20:19:49
URL: http://maralutt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0