Äntligen måndag!

Blev nästan klar med Thyras mössa igårkväll.. Ska bara fästa trådarna och virka knoppen så är den klar sen. Har faktiskt garn till fler om andan faller på.

                                            

Administrativ dag. Hann äntligen med allt inför Stilla Kvinnotimmar. Nu är planeringen genomgången, arbetsscheman gjorda, samtalslistor och massagelistor fixade, mail skickade med påminnelser till arbetskamrater och en ny att-göra-lista till mig. Nu ska jag bara få till skaparbordet... sy hjärtan och porslinsmålning hade jag tankar kring, det börjar närma sig så vi får se om vi hinner få fram material. Hann med lite annat oxå, telefonsamtal och övriga mail.

Halv fem var det dax för ikonmålning igen. Idag har jag ljus-satt ansiktet på riktigt. Förra gången var det bara en grundning, idag tror jag det blev klart.


Förra gången                                       Denna gång

Det är jättekul att se hur den växer fram bit för bit. Skyndade mig hem för Jannes småkusin ska sova över här inatt för vidare färd mot Grasse (Frankrike) imorgon, men jag mötte gubbarna på vägen. De skulle till Flemingsberg och lösa ut tågbiljetter. Jag tror jag ska ta Bamse på promenad, duscha och sen virka knopp + sy ihop Thyras mössa medan håret torkar.

              
                Änglas mössa och den lilla blåbärsmössan.

Kommentarer
Postat av: caroline

Hej! vilka fina mössor du har gjort! jag undrar om de är stickade eller virkade? jag letar nämligen efter virk mönster på denna underbara mössa :)

Ha det gott!!!

Svar: Hej Caroline! Och tack! Mössorna är stickade. Har du googlat på virkad blåbärsmössa? Jag får upp ett gratismönster från "Fiffel och Tråd" som är snarlikt den stickade varianten.
Sköt om dig!
Guggelutt

2014-10-16 @ 13:52:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0