Lubba runt-måndag

                                                               

Idag har det varit fullt ös igen. Vaknade tidigt och egentligen hade jag väl bestämt mig redan igår att nu skulle det bli av! Jag gick upp lite tidigare än klockan ringde och fixade med alla djur och en träningsväska, jag vaknade ändå klockan 4 och kunde inte somna om, så jag hängde på låset till Itrim i Enskede när de öppnade kl 9.00. Tänkte teckna avtal direkt, men hon erbjöd mig en veckas provkort och tipsade om att på tisdag nästa vecka har de öppet hus och bjuder på startavgiften! Tackar tackar! Så pulstränade jag i drygt 30 minuter, stretchade, duschade, sminkade mig och åkte till jobbet dit jag anlände en stund efter 10. 

Hann räkna kassan från i lördags och redovisa den, ringa några samtal plus lite smågrejer innan lunch, sen terapi, rusade in på jobbet och stack till ett hembesök efter att ha kollat portkoden till huset, tillbaka till jobbet för att hämta väskan, hämta Bamse, springa ett varv i skogen med honom, kasta i mig en matlåda och tillbaka till jobbet för ikonmålning. Har jobbat lite för att få halsarna snygga, sen har jag börjat ljussätta händer och fötter.


Förra gången                                                   Denna gång

Den börjar få liv nu :O)

                    
                       En del jobb kvar på händer och fötter

När jag kom hem pratade jag lite med Bekki och tog ut Bamse på en halkig promenad. Nu ska jag krypa ner i bingen och se hur mycket jag får sova inatt. Nå, det gör inget att jag sover lite så länge jag har energi ändå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0