måndatissda

Tuffa dagar! Jobbade stenhårt med olika administrativa uppgifter på måndagen. Blandannat inför Stilla Kvinnotimmar som jag hade kallat till möte på tisdagen samt onsdagens andakt. Terapi efter lunch, samtal, telefonmottagning och sen ikonmålning. Var på jobbet i över 12 timmar (även om 3 timmar var fritid). Kul att komma igång med ikonmålningen igen... men det är sista terminen vår lärare är kvar :O( Vi får se hur och om det löser sig på annat sätt. Får ta vara på denna termin så gått det går.

                          
                             Nu är vecken i kläderna lagda!


Här står den i min hylla bland allt möjligt annat: en ikon från Etiopien, en ängel jag gjorde i ungdomsgruppen i Spånga, ljuset jag fick i vigningspresent, filtarna som inte kom med julens sändning till Lettland, en Mariastaty från Egypten...mm...

Kom hem precis när Janne kom ut genom dörren med Bamse. Jag gjorde honom sällskap.

Dagen blev stressig! Mässa och personalmöte i Hagsätra. Fick ett telefonsamtal från föreläsaren som ska berätta om Japan i morgon och hon ville gärna komma ut idag igen för att försäkra sig om att tekniken funkar imorgon, det gick ju inget bra i söndags. Vi bestämde klockan 12.00. Jag hade tänkt att bara köra över datorn till henne och husfar, men stressen började orsaka myrkrypningar i hårbotten och tunnelseende så när jag kört över till Högdalen för att förbereda mitt möte bad jag en kollega ta sopplunchen klockan 12.00. Det gjorde att jag kunde koncentrera mig på planeringsmötet inför Stilla Kvinnotimmar och sedan i lugn och ro leta reda på lånedatorn, åka över till Hagsätra och t.o.m äta lunch. Vår suveräna husfar fick igång maskineriet medan jag åt sushi och pratade med föreläsaren. Så skönt! Mellan 13-16 nytt möte, sen hann jag fixa tackkort och lägga sista handen vid andakten till imorgon. Hämtade Bamse strax efter fem.

Janne hade gjort jättegod middag, vilade en stund och kollade av hur pappa mådde. Han hade fått åka akuten idag igen pga smärtor i huvud och nacke. Akuten ville inte de skulle ta egen bil så de skickade en ambulanstransport... men tack gode Gud! Det var bara nackspärr! Inte konstigt efter den smäll huvudet han fick när han föll, det kunde varit mycket värre! Förhållandevis avspänd tog jag glasögon och en ask nålar och åkte upp till knypplingen. Borde tänkt på att knyppelpinnar är bra att ha, men hjärnan hade lagt ihop tänket för idag. Fick låna av läraren, nyinköpta garn i olika färger ingår i kursen. Idag började vi ett nytt moment och fick låna varsin knyppelplatta (inga dynor längre alltså)! Fri knyppling kallas det och nu ska vi knyppla utan fasta mönster, vi får så att säga "lösa problemen själva". Vi började enkelt (förstås), 3 olika bottnar på frihand, med nålar bara i kanterna.


Påspolat! 3 nyanser av orange.

                           
                            Klart för knyppling!


Första botten gjord. Vävbotten! Kommer nog namge "konstverket" nåt med sol... solnedgång ....

Janne och jag tog ut Bamse när jag kom hem strax efter nio. Trött? Oja! Men så nöjd med livet <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0