Stridsmö!

Mitt namn är Gunilla, en variant av Gunhild som betyder stridsmö. I Wikipedia stod det lite annorlunda, men strid är iallafall en komponent. Jag har blivit grattad flera gånger, först fattade jag inte alls, men sen kom jag på det. T.o.m en namnsdagspresent har jag fått från en av våra ideella:


                                           

En knypplad fredsduva! Hon är en pärla, hon vet om min knyppling och duvan finns ju oxå i diakonemblemet.

Jag åkte till jobbet imorse. Några blev förvånade över att se mig, men jag kände mig helt ok med Diklofenaken. Jag lovade mig själv att ta det lugnt och det tycker jag att jag kunnat hålla. Skötte eftersatt administration, skrev brev och ringde. Gick ut och köpte youghurt och müsli till lunch och sen åkte jag till terapin. Köpte Blutsaft oxå eftersom jag inte kunna äta järntabletterna under Mmonstrets besök. Efter terapin fastande jag i samtal med kollegor innan det var dax för telefonmottagningen, mera youhurt med müsli och sen ikonmålning.

Jag gav faktiskt upp innan vi slutade för jag tog slut helt enkelt. Jag har börjat ljussätta ansiktena och jag tyckte bara det blev sörjigt, men det ska ju målas i flera lager och alla andras ikoner blir ju så fina. Det blir nog bra. Jag är ju långt ifrån återställd så jag får känna mig misslyckad och trött.

                             

Janne är jättesjuk. Han kroknade i en ordentlig luftvägshistoria inatt. Typisk när han gick av ett tufft arbetspass, kroppen håller fram till ledigheten.

Jag har varit ute med Bamse och tänker sova i gästrummet inatt... men jag har en känsla av att jag redan är smittad...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0