Det händer grejer...

Linnéa ringde och frågade om de fick komma förbi en sväng, de skulle hämta soffa i Hagsätra, sen ringde hon igen för bilen hade pajat mitt på vägen, med hyrsläp, ungar och hundvalp... sen kom de iallafall för Jens räddade situationen genom att låna större bil, fixa soffan och hur bilen kom hem vet jag inte. Men jag fick bjuda på korv och fika som jag ju redan tagit fram ur frysen.
 
Skyldig! Påkommen i Bamses matskål <3
 
 
När ungarna gett sig av satte jag mig med knypplingen. Gav mig tusan på att fixa nätbotten i rosenknoppen, och det gjorde jag utan större problem nu när jag satt i lugn och ro, utan stress och med en hjärna som vilat lite från knypplingen. Jag har inte handarbetat något alls i veckan eftersom jag haft så ont i nacke och axlar efter olyckan i lördags, men värken är på tillbakagång och det var så kul att få fixa lite med pinnarna!
 
 
 
Har bara gjort en rapport av roseknoppen... tror jag ska stanna där och göra ett kort av den!
 
Ragnar hjälpte till förstås!
 
Janne är på Aspö, Bekki är ute som vanligt och jag ska ta en dusch och krypa i koj. Fyra arbetsveckor ligger framför mig.
 
                 
Vi har en oinbjuden gäst i vårt akvarium! Lite större än ett knappnålshuvud. Han får stanna har vi sagt och så fick ham namnet Urban!
 
 

Kommentarer
Postat av: Snurran

Urban käkar ju alger, så han är bara nyttig ;-)

Svar: "gilla"
Guggelutt

2012-07-15 @ 23:14:31
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0