Kolossaltrist söndag

Blue Moon kvittrade rätt ömkligt i morse. Har försökt roa henne med blåbärsris och björk-kvistar. Ragnar har oxå klättrat runt på hennes bur och jag tror säkert att de märker av att vi är en för lite. Blue Moon har inte brytt sig om att bita Ragnar i fötterna, hon har ju ingen flickvän att försvara längre. Kanske de två kan bli vänner?
 
 
Lite bilder från igår. Bamse och Spike lekte jättebra ihop!
 
 
Idag har jag legat på altangolvet och slöat, gått några promenader med Bamse, dammsugit och plockat blommor, stickat en stund i stolen ute och sovit ett par timmar i soffan. Jag hade inga nålar med mig så nån knyppling blev det inte. C var förbi en sväng för att hälsa på Spike men Matte och Linnéa åkte hem redan igårkväll eftersom de inte hade med sig barnen. En massa strul på vägen hit med husvagnen gjorde att barnen fick sova över hos barnvakten. Ja, fy vilken tråkigt dag det varit!!!
 
 
 
Men nu står laxen i ugnen och Janne är på väg hit från jobbet. Känner mig däst efter eftermiddagsluren så jag funderar på att stanna natten och åka hem imorgon. Jag antar att Christer klarar av det, han verkar så pigg så! Måste skura altangolvet efter Ragnar oxå, han är ju inte direkt rumsren...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0