Första kursdagen

Jodå, jag var flitig igår och både spolade på pinnar och läste historik!
 
 
Dagen har bjudit på hur mycket regn som helst! Men vi hade upprop och info kl.10, sen gick vi ut i lektionssalarna och satte igång. Jag började med Övningsspets 2 som är ett av kursens obligatoriska moment. Hann en bra bit under dagen, avbrott för lunch och fika. Trivs bra i gruppen som är samma som förra året. Några kvinns går fördjupning 1 och har samma lärare som vi, men vi kommer nog snart lära känna varandra vi oxå.
 
En del av dagens arbete
 
Pyttelitet är det! Spetsen finns under nålskogen på rullen!
 
Här kommer jag tillbringa många timmar de närmsta 12 dagarna.
 
Tänkte bara hålla på till 18 men klockan blev 20 innan jag gick till rummet. Nu ligger jag och slappar i sängen. Ska bläddra lite några knypplingsböcker, har köpt en idag om knypplade fåglar och har en sen tidigare med bla knypplade tomtar mm, den känns nästan lite passande. Det är inget promenadväder så att säga!
 
Vättern från en ruskig sida!
 
Imorgon mer knyppelfrossa!

Kommentarer
Postat av: Snurran

Fattar inte hur man kan hålla reda på vilken spole man ska lägga om vilken nål..! :-D Men det blir otroligt vackert!

2012-06-25 @ 22:43:33
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: guggelutt

Tack snurr! Som allt annat är det ingen konst när man kan det, men det tar en livstid att öva för att bli bra. Det är svårt är att få till alla vridningar och att få det jämt och snyggt. Sen är det klart att på kurser som dessa får man uppgifter med "kuggar" för att vi ska utvecklas och förstå hur mönster kommer till :O) Gillar man pill är detta att rekommendera :O)

2012-06-26 @ 22:08:09
URL: http://guggelutt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0