Tredje kursdagen

Vaknade av klockan kvart i åtta efter nästan 9 timmars sömn. Mår bara bättre och bättre. Äter järntabletter bara varannan dag nu och hormonerna håller Mmonstret borta. Underbart!
 
Knypplat har vi gjort hela dagen! Gick ett ärende upp till centrum på lunchen för att köpa mönster (snödroppen) och så sålde de nyplockade jordgubbar utanför Konsum! Annars har jag idag tagit bort övninsspets 2 från dynan (och glömt att fota den), gjort en analys av en spets som heter Latmasken (vilket jag tyckte passade mig) + ritat upp den på mönsterpapp + stuckit upp den. Återstår att fyla i linjerna på prespan och knyppla den. Har oxå börjat knyppla på ett tyllhörn som heter "snödroppen" där vi ska klura ut hur vi fyller upp hörnet själva. Den ska sedan monteras och sen ska ytterligare en spets knypplas och monteras innan kursmålen är uppnådda. Det är en rätt tuff kurs, tycker jag.
 
 
Analys innebär att man mäter upp nålhålen i spetsen och ritar av den på mm-papper.
 
Fick låna riktigt bra ögon för att klara jobbet!
 
Den ser nog ut som den ska...? Svaret får jag när jag knypplar den!!!
 
Sticker upp den göra man på prespan (typ kartong) --> från analys till prespan, ska bara fylla i linjerna
 
Första rapporten på Snödroppen... lite tex mex över den, tycker jag :O)
 
Ännu bättre väder idag!
 
Gick från lektionssalen vid åtta-tiden. Idag blev det jordgubbar med mjölk och hackad choklad. Något som jag åt ofta förra sommaren härnere. Goda tratidioner!
 
 
Nu ska jag ringa Janne och göra kväll. Knyppelfrossan fortsätter imorgon :O)

Kommentarer
Postat av: Malin

Hei,

har länge tänkt på att knyppling är något jag vill lära mig och blev riktigt inspirerad häromdagen. Började söka bloggar och annat info om knyppling (mest på finska) men hittade jättedåligt med bloggar (men väldigt bra infosida http://www.raumalace.fi/ om att komma igång.) Sen började jag söka bloggar om knyppling på svenska och hittade din; HÄRLIG!!! Inspirationen bara stiger! Ska nog skaffa mig tillbehör och köra igång. Diggar din blogg jättemycket!

Svar: Tack Malin! Jättekul att höra :O)
Guggelutt

2012-06-28 @ 14:31:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0