Våta drömmar


Bilder snodda på google

Inatt har jag drömt om fiskar.... och idag har jag fortsatt att dagdrömma.... och blir min akvariedröm sann nu så ska jag ta reda på om man kan ha ett par scalare i ett 80-liters. Jag har alltid haft scalare i mina tidigare akvarier och jag bara älskar dem! Sen blir det småfisk eftersom det är ett så pass litet akvarium, kanske en snigel... men nu måste jag förtränga mina våta drömmar så jag inte blir för besviken om det skiter sig. Imorgon ska de ringa....

I övrigt så tog vi en lugn förmiddag. Regnet öste ner. Vi stack tidigt från landet för vi behövde tid hemma för planeringen av Bekkis student på torsdag. Det ska handlas, fixas smörgåstårta, dricka, kaffe och pajer.... och och och... Det ska bli kul!

Har dessutom suttit med Bamse i duschen en halvtimme för att försöka reda ut hans tovor i arslet. Det är tovor som påminner om luddet i lovikavantar. Han har fällt ett tag men underhåren lossnar inte (utom när han rullar sig på mattan) utan fastnar i pälsen och tovar till sig så in i norden. Den päls som går att borsta går väl an, men mellan bakbenen gillar han inte att jag tar borsten, det är omöjligt. Så ikväll har jag suttit med Head&Shoulders Balsam och försökt massera bort tovorna mellan benen... det har inte gått särskilt bra så jag har fått gå lös på honom med saxen. Är lite orolig för hur han kommer att se ut när han torkat och är nyborstad... Men tovorna måste bara bort! De skaver och är ohygieniska. Nå, han är ingen utställningshund utan jag får snygga till topparna när jag ser hur han ser ut efter häcksaxen!

Jahaja, klockan är redan 21.00... en lång dag imorgon väntar och i övrigt en mycket spännande vecka. Ska kanske gå ut med den nyduschade vovvsingen i skitvädret så jag kommer i säng i tid.

Kommentarer
Postat av: Vivvi

Haha, Head&Shoulders kan tydligen användas till mycket! Hojta till om du vill ha en ny flaska, jag har ju en del som jag fått på jobbet! ;)

2012-06-04 @ 22:29:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0