Lägesrapport

Björnbärssockerkakan blev god. Små förargliga frön som fastnar mellan tänderna bara med det är nog bra fibrer :D

Hann med nästan hela mattan igårkväll, men har surnat på den. Matt-trasorna räcker inte! Det ska vara en taggkant runt den och jag hoppas nu bara att "garnet" ska räcka till näst sista varvet som är ett stolpvarv. Alternativet är att jag tar upp ett par varv och tar bort ett stolpvarv längre in, men jag blir grinig på när man köpt en materialsats och så räcker inte "garnet"! Vi får se om jag orkar köra på sista biten idag eller om jag övergår till att sticka en tröja till barnhemmet i Tanzania.

                     

Höll på att somna vid TVn igår så jag tog ut Bamse tidigt och låg på spikmattan halv 10, vaknade nån gång under natten och tog bort den och sov gott till Bamse kom och väckte mig halv 8. Janne hade kommit hem från sitt nattpass och släppt ner Bamse i sovrummet. Han fick komma upp i sägen och ligga i mina knäveck en stund, men sen ville han inte följa med upp. Att sova i mammas och pappas säng är det bästa som finns! Jag fick bära upp honom, sen promenad och dagis!

Jag brukar ta ut Ragnar när jag går upp på morgonarna. Idag fick han sitta i köksburen till jag kom hem igen, sen tog jag fram hans badkar (en stor blå hundvattenskål) så han fick putsa till fjädrarna. Han badar bara när det är sol (???) och idag är det ju underbart väder. Nu har han plaskat ner halva köket. Att ha papegoja är en skräpig hobby. I allt vattenskvätt ligger nu oxå alla fröskal och vindruvorna han mumsat på till frukost. Men vad gör det? Det är ganska lättstädat iallafall!

                                


Solero och Blue Moon brukar få vara ut en stund ibland på kvällarna, men nu på morgonen har de fått vara ute ett par timmar. De lär blir svåra att få in, men vad gör det? Jag börjar få långtråkigt vilket i sig är ett friskhetstecken. Imorse fick jag ett vansinning hostanfall och då kändes det som att det börjar släppa i bröstet, sen är det bara bihålorna kvar. Men det går åt rätt håll iallafall! Blue Moon är rätt tuff för hon vågar flyga genom hela huset och kolla vad jag har för mig. Solero flyger inte lika bra men hon hade badat i Ragnars vattenskål i voljären såg jag. De är för härliga. Rangar gillade inte att Blue Moon kom ut i köket och satte sig i gardinstången, han klättrade upp för gardinen och jagade bort henne.

                   

Nej, nu ska jag sluta surra. Ska sätta mig vid TVn och se nåt program jag spelat in. Sen ska jag nog sova middag. Är otroligt trött, men med både en kraftig förkylning och Mmonstret så dräneras kroppen på en hel del energi, 10 timmars nattsömn räcker inte. Solen skiner så jag kanske ska gå ut i eftermiddag och få lite solvitaminer när solen kommer över på altanen. Nu ska jag jaga fåglar en stund....

                         

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0