Svarta fågelholkar

Gårdagen blev en pulardag. Janne plockade undan sina maskiner, han målade fönsterfoder och plockade ut grejer i boden. Jag stickade, målade fågelholkar, lagade mat, diskade och vi hjälptes åt att städa. Det blev jättefint inomhus, så fint det kan bli när man håller på att bygga. Bamse och Ragnar njöt av livet i största allmänhet.


Fågelbad

                         
                           Snor mammas plats!


Grundmålat                                            Första strykningen i cyber space-färgen


Våra holkar!                                                           ...blir svarta! Som huset är på väg
                                                                             att bli


En liten Vallmo Surprise! Jag trodde jag köpt en enfärgad! Nu blir det spännande
att se vad resten av knopparna ger!

Vi kom hem från landet sent. Somnade som stockar efter att ha plockat in det viktigaste och rastat Bamse.

Idag har jag jobbat. Det har varit administration för hela slanten. Ringa och boka om mina besök från förra veckan, förbereda café-möte och börja förbereda höstens caféprogram, röja undan post- och notishögarna, göra andakt till nästa onsdag och skriva förbön till söndag. Kom från jobbet halv sex, hämtade Bamse och affischerade på hemvägen inför nästa caféprogram - Karamellbuketter!

Hemma gjorde jag mat till mig och Bekki och började röja i hallen. Janne jobbar kväll och ska sova på Sanda. Jag hade lovat mig själv att få undan resväskan efter Egypten och det lyckades jag med. Fick undan sandaler och ut med liggunderlag och sovsäck på vädring. Sen hann jag med att vika tvättberget oxå. Väntar på andra maskinen som ska ner i tumlaren innan jag gör kväll. Som en kollega sa idag att jag är ju van att vara trött... och det är ju bara så att inget blir bättre av att ge efter för mycket för sin trötthet heller. Mmonstret har varit min trogna följeslagare sen snart tre veckor tillbaka, vad ska man göra??? Pilla i sig extra järn, sova nån timme extra och inte ge efter för mycket.

                                

Nu önskar jag er alla en god natt. Jag ska ta ut Bamse och ta ner tvätten som snurrar på sista varven i tvättmaskinen :O)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0