Plickeplock

Det stod tre saker på min att-göra-lista idag: Tvätten, knyppelpärmen och knyppla - välj mellan sjal/mudd/friknyppling. Jag har tagit hand om tvättberget, tvättat och börjat rensa ut lite, jag har ordnat så alla knyppelmönster finns i en pärm i bokstavsordning och en annan med spetsarna (som inte var så många som jag trodde) men jag kunde inte märka upp dem för jag hade inte en rätt penna...
 
 
 Rädda Barnen
 
Vadstenadamer... som jag scrapbookat milt med rest-spets :O)

Johannesörnen

Rosenknopp
 
Hon kom utför ängarna
 
 Korall och... vad hette den nu då...?
 
 Jag känner mig ändå nöjd med resultatet. Att skriva in med min vita tuschpenna när jag sen hittar den blir en baggis.
 
 
Efter att ha stekt på lite frusen pytt till middag och kokat thé till en hostig Jens hämtade jag Bamse havl fem. Efter det har jag påbörjat att knyppla handlovsvärmare i ull. Från hård metall till elastisk ull var inte det lättaste... sen undrar jag om jag inte knypplat för hårt för jag förstår inte just nu hur jag ska kunna plocka upp maskor i spetskanten, men det tar jag en annan dag.
 
Har haft arbetstelefonen på och det har varit tur. Både återbud och andra frågor har kommit in... plus att vi är en influensjuk massör så vi har jagat massöser idag, kan jag lova. Nu har vi gjort det vi kan och får lösa situationen efter bästa förmåga imorgon.
 
Nu ska Bamse och jag ut i mörkret. Janne är på landet, Bekki hos Monica, Jens är här och ska vara hundvakt när ajg jobbar och kalasar imorgon. Livet är en konstant äventyr!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0