Färdig!

Jag skulle önska att jag var färdig med det mesta, men det är jag inte. "Hon kom uför ängarna" är färdig och det glädjer mig!
 
SISTA NÅLEN!
 
 
Sen är det massa småsaker som ska hinnas med, både jobbrelaterat och bröllopsrelaterat. Idag ska jag på två äventyr... dels ska jag till Spånga och öva på låten jag ska sjunga på Monicas bröllop och ikväll ska jag till knypplingen där vi ska jobba med skärmarna till utställningen på söndag, dit ska jag ha med mig både "Hon kom utför ängarna" och Linnéas brudkrona. Det blir liksom genrepet inför att börja jobba heltid imorgon.
 
Den här sjöng jag på Linnéa och Mattias bröllop...
 
17 oktober 2009
 
Sen hoppas jag orka förbi hälsokost så jag kan införskaffa en flaska Kan Jang och kanske mataffären för att köpa grönsaker oxå ... så kan jag sätta nån annan på att hacka grönsaker till tacos ikväll. Annars får det blir köttfärssås utan lök!
 
...och kläder till bröllopet har jag inte ens tänkt på... Temat är "black and white" och det vore ju kul med nåt nytt fräscht.
 
Nej, jag får ta och sänka kraven. Jag mår bra men är inte helt återställd ännu, svettas nåt grymt och blir yr när jag tar i för mycket. Det var ju ändå en halvstor operation så jag gör nog klokt i att ligga lågt ett tag till. Det skulle vara skönt med en halvtidsjuksrivning... men neh... jag provar... och tar det så lugnt jag kan.
 
För tre veckor sen var det så här!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0