Känd från ... Ica-kuriren?

Jag vet inte om ni kommer ihåg den här artikeln --> http://www.icakuriren.se/Kropp-Sjal/Halsa/Kolla-skodkorteln/ <-- men idag blev jag uppringd av en journalist som skrev om hypothyreos, hade läst den artikeln och ville intevjua mig. Det gjorde hon per telefon... så nu får vi se om det kommer nån artikel så småningom. Det är ju lite festligt (eller inte) att man blir efterfrågad för sina sjukdomar. Men jag är ändå glad över att få slå ett slag för att göra dessa diffusa sjukdomar kända, sjukdomar som oftare drabbar kvinnor än män. Att få en diagnos är nr 1, sen finns oftast hjälp att få även om man får strida för den ibland. Och det går att leva rätt normalt med många av dessa krämpor om man bara får rätt hjälp!
 
Dagen i stort har bestått i knyppling. Jag kämpar på med "Hon kom utför ängarna". Har gjort några fel som jag kunnat fixa till och dragit av mängder med trådar eftersom knypplingen stått så länge att lingarnet blivit skört... men det ser inte så tokigt ut ändå. Jag har verkligen gjort alla nybörjarfelen, satt nålar på fel ställen och missat att sätta in par på rätt ställe, men jag har oxå blivit rätt skicklig i att gömma fel... inget ont som inte har nåt gott med sig. Frågan är bara om jag hinner klart till jubiléet. Vissa saker har företräde - Monicas bröllop tex.
 
När journalisten ringde på förmiddagen var det liv i luckan här. Jag hade släppt ut Blue Moon och Ragnar i ett försök att göra dem till kompisar. Det vore ju lite kul att ha dem i voljären tillsammans, tänkte jag. Men Blue Moon var mer intresserad av Bamse... som inte visste hur han skulle bete sig när hon slutade flyga runt så han kunde springa efter och skälla, klättrade ner och satte sig vid hans nos. Skulle han äta upp henne eller... vad?
 

 


Hon bara satt och glodde stint på honom och han glodde tillbaka. Så satt de i 20 minuter, under hela intervjun och en bra stund efter. Sen tog jag in Blue Moon.
 
 
Under sen eftermiddag kom grannen in en sväng. Hon hade skördat! Jag blev tilldelad mangold, persilja, minimorötter i olika färger, purjolök, gurka och zuchini. Gurkan och zuchinin har jag sparat, men resten åkte i stekpannan med smör, sen rörde jag ihop det med stekt spaghetti och kantarell/lövbiffgrytan från igår. Det var smaskens big time!
 
 
Nu ska jag knyppla lite till. Janne jobbar mella 14.45-23-00 sen skulle han meka grannens hjul-lager så jag har många timmar på mig innan nån skäller på mig att jag ska gå och lägga mig.
 
Så, over and out, så länge <3

Kommentarer
Postat av: NettAnn

Ja du denna struma.Har levt med min graves syndrom sen jag var ca 23 år gammal nu,o fyllde ju nyss 47.Så det är bra många år på livsuppehållande medecin.Trött blir man ibland ju men det e inget o göra mer än gilla läget.

2012-09-18 @ 00:02:49
URL: http://www.livetienparadoxx.blogspot.se/
Postat av: Nancy Johnsson

Hejsan!! Åkte till Zoo i fredags på väg till Åland!! Hörde mig för angående pippi vi funderat på!! Det var en sån med svarta teckningar och han var inte sällskaplig mot hans andra fåglar utan drog sig undan, tydligen präglad på människor!! Lennart visste inte mycket om den så det är väl bara att glömma!! Roliga bilder på henne och Bamse! Jag har hört historier om fåglar som har skrämt katter till omvägar runt deras bur men det där gick ju bra!! Ha de gott!! Kramar till er alla!! Nancy

Svar: Det var synd. Men Blue Moon verkar kunna roa sig ändå. Hon är urtuff! Kramar
Guggelutt

2012-09-19 @ 22:54:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0