Min andra dag!

I kort sammandrag - promenader, husdjursmässan och bowling!
 
Jens kom hem tidigt i morse och sov några timmar innan han skulle köra Monica och Arto till Karlstad. Bamse visste inte vart han skulle ta vägen... skulle han sova hos matte i stora sängen, hos husse i gästsängen (jag snörvlar och snarkar så illa pga förkylningen så gubben ligger där när han jobbar tidigt) eller hos Jens. Det tog en timme för honom att varva ner. När jag vaknade i morse tänkte jag ta kort på honom när han sussade så gott i min fotända med en leksaksråtta under huvudet... men jag kom av mig när jag såg att det var Jens svettiga socka. Det var väl en bra kompromiss, tyckte Bamse! Lite matte och lite lill-husse... hos husse var det för trångt.
 
Maija fick en babydocka av oss i julklapp
 
Lång promenad imorse, pratade lite med Bekki och Jens innan Jens åkte mot Karlstad och jag till Husdjursmässan i Kista. Monica och Arto skulle träffa lilla Maija och lämna julklapparna och jag skrotade runt på mässan 1,5 timme ungefär innan Linnéa kom med sin familj. Ängla var på hugget och klappade alla djur hon kom åt!
 
Stolt mormor!
 
 
Vi såg hundar, katter, gerbiler, kor, höns, getter, fiskar (blandannat en moräna), marsvin, agility för hundar, kaninhoppning, grisar mm mm, vi klappade kor och jag köpte varsit ballongdjur till flickorna... och så red flickorna ponny. Det var en jättebra mässa, tycker jag!
 
 
Höjdarbilden är nog ändå den här:
 
Sen åkte vi åt varsitt håll, jag åkte hem och kokade lite broccoli till min halva portion yakiniku, tog en långprommis med Bamse och stack iväg till Heron för att möte upp Janne. Jag hade lovat att spöa honom i bowling! Och det gjorde jag beroende på hur man ser det. Jag vann första serien med 145 poäng! De andra båda serierna vann Janne, men han kom inte över 120 så.... vem vann? Inte viktigt alls, men det var väldigt kul! Bio igår och bowling idag... det kan bli en vana att dejta gubben!
 
 
Nu ska jag gå ut med Bamse och nanna kudde. Imorgon blir det kalas!
 
PS: Janne upptäckte Lenore imorse, jag har inte sagt nåt om henne. Han garvade och tyckte det var en riktigt ful fisk och undrade när jag skaffat henne. Skönt att hon inte blev en skilsmässo-orsak :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0