Båtlogg dag 17 --> Ljusterö


Underbar kväll igår när vi gick ner till båten efter att ha tillbringat eftermiddagen hos Jannes moster på Ljusterö. Vi har fått träffa flera urtrevliga Ljusteröbor dessutom.
 
Dagen har varit lugn och varm. Sov till 9.00, åt frukost och sen tog jag Bamse på långpromenad. Efter det har vi tillbringat dagen uppe hos moster. Hon hade bjudit ner närmaste grannen på lunch, sen var vi ute på Utkiksberget och tittade båtar som passerade Borghålet.
 
 
Så småningom var vi över till närmsta grannen och tittade på hennes utsikt från verandan och klockan sex hämtade vi grannen på Strömsborg vid vars hus vi fått ligga i två nätter. Vi bjöd ner moster och Strömsborgs-grannen till Linanäs och åt varsin pizza. Pizzorna på värdshuset där är välkända. De fick naturligtvis äta vad de ville, men pizza blev det!
 
Karibien
 
Linanäs värdshus
 
Kvällen tillbringade vi på mosters altan med hallon från grannen nere på Strömsborg och rosa champagne. Man kan väl knappast avsluta semestern på bättre sätt?
 
 
När vi skulle gå hann jag plåta mosters Tusse innan Bamse skällde bort honom. Han har världens vackraste ögon! Det ser ut som han målat dem med kajal. Moster tog in honom för några vintrar sen när han åt nedfallna frön från fågelbordet, så mager och eländig. Idag är han en snygg grabb som föredrar kokt fisk och levande möss!
 
 
Sista natten i båten! O-kul!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0