Nionde knyppeldagen

 
Så här kan en analys se ut. En knypplad förlaga och en kopierad förstoring av densamma.
 
Mina två rapporter "korsband" klara
 
Ville ha varm lunch idag så jag gick till pizzerian och hittade en spännande pizza med lök, salami, skinka, kapris och annat smått och gott. "Special" hette den förstås och kan lätt bli en favorit.
 
 
Fortsatte till Svenska Spetsars butik och slog till på en trådrullshållare. Tyckte jag kunde investera i en sån liten praktisk sak när jag nu ska spola på så mycket grov lintråd till "Vättersnipan.
 
                                                                                        
 
Köpte jordgubbar och mjölk för att till kvällen kunna fira min färdiga "korsband"-spets!
 
Åter i lektionssalen började jag monteringen av "kors". Förs fixade jag en liten kant som jag sydde på nertill på spetsen, sen en lagnettfållad överdel.
 
Nederkanten
 
Överdelen
 
Bara pressa lite, sen klar!
 
Städade lite runt bordet och började sen spola på pinnar till Vättersnipan. Det ska bli en 3,40 meter lång gardinsspets till Sanda... men jag började krokna så jag gav upp innan jag blev klar med spolningen och gick hem redan kl 20.00! Tidigaste kvällen hittills!
 
 
Hemma i Empiren blev det en rejäl portion jordgubbar med choklad och efter det sängen. Jag har tagit en Ipren och legat och raderat något 100-tal bilder ur telefonen för den larmar om fullt minne.
 
 
John Blund är enveten ikväll så jag önskar er en god natt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0