Tolfte och sista knyppeldagen

Underligt det känns att sitta hemma i fåtöljen igen. Ragnar är tvärsur och vägrar komma ur voljären, Esmeralda är som vanligt förnöjsam och ingen annan är hemma. Janne jobbar dubbelpass, ungarna har sitt och Bamse är hos mina föräldrar.
 
Men några knyppeltimmar hanns med innan vi lämnade Knyppel-land.
 
Här jobbas det med Vättersnipan!
 
Dagen började med packning och städning, sen lite knyppel och så fick vi feedback på våra knypplade alster som vi lämnade in igårkväll och så diplom. För varje avslutad och godkänd 2-veckorskurs kan man oxå få köpa en silverknyppelpinne som vi bär som om de vore medaljer. Första året en pinne, andra året en brosch med en pinne, tredje året ytterligare en pinne i broschen och fjärde året en tredje pinne i broschen...sen får man börja samla pinnar i t.ex halsbandet.
 
Jag har gått tre stycken tvåveckorskurser alltså :)

Fröken fick blomma och hon hade gjort ett jättefint bildspel där hon berättade kort för alla om våra spetsar. Det var jättekul och jag kände mig så proffsig på nåt sätt :)
 
 
Barnknypplarna fick fruktfika idag... och våra muggar försvinner nu...
 

Sen packade vi ut resten till våra bilar och kärror innan vi åt lunch på folkhögskolan och begav oss hem i olika färdmedel.... som sagt, känns skumt att ha lämnat sin knyppelfamilj och vara hemma igen. Vättern var lite i uppror...
 

... men det är bara 353 dagar till nästa gång vi ses! 
 
Jag tvättar och fixar, går ner i varv. Ska åka till min bästis och få lite zonterapi nu.
 
Tack alla knypplare för i år och vi ses igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0