I väntan på ...

Vättern i solnedgång
 
Har varit vaken sen 06.00. Lyssnat på kvittrande fåglar och damer som skrotat runt i korridoren och inte heller kunnat sova. Har världens skönaste säng och kommer alla gånger se fram emot att få gå och lägga mig efter långa, lärorika knypplingspass. Nu är jag nyduschad och frukosterad och ser fram emot uppropet. Har inte kunna spola på nåt garn då jag inte har en aning om vad som väntar i denna fördjupningskurs no 3 som handlar om altarspetsar.
 
Svenska Spetsars "knölsvan"
 
Jag är omgiven av flera av mina fantastiska knyppellärare och nytt för i år i sommarkurserna är metallknypplingskursen, men den har jag redan gått. Min knyppellärare från Hagsätra är med här i år för att ge sina kunskaper vidare i just metallknyppling, en kursplan som han själv gjort och som jag uppskattat enormt. Jag har lärt mig mycket om linet när jag knypplat med metalltråd...
 
Metallknypplingskursen
 
Det är bara en av alla mina fyra lärare som jag ännu inte sett, hoppas hon är här. Och i år ska jag få en ännu en ny lärare, det ska bli spännande.
 
Har pratat med Janne som berättade att han släppt ut Bamse efter att vi åkt igår och han hade kutat som en blådåre efter min bil. Janne hade försökt hänga på men vid brevlådorna 100 meter från vårt hus såg han inte ett spår efter hunden. Efter 20 minuter hade Bamse kommit lommande tillbaka. Bamse är visst inte alls glad... men idag ska han på "kollo". Janne, som ska jobba kväll och natt, kör upp honom till mina föräldrar där han får vara med Hagge, Indra och Jajja vilket säkert kommer få honom på andra tankar.
 

Nu ska jag gå iväg och se om jag hittar nån jag känner... och lära känna lite nya knypplarvänner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0