Nedräkningen har börjat!

På Facebookgruppen "knyppling" har nedräkningen till knypplarveckorna i Vadstena. Jag har knypplat klart knölsvanarna till ljusglaset som jag hade på dynan, monterat spetsen och gjort ren dynan. Nu står dynan redo för kursen i altarspetsar som jag ska gå i år och om 11 dagar åker jag ner för om 12 dagar är det upprop. Det ska bli så kul!
 
"Knölsvan" på ljusglaset
 
Korta spetsbitar som dekoration till mindre ljusglas. Snodde idén från utställningen "Spetsigt och Smidigt" i Rödtornet i Vadstena för 2 år sen.
 
Nedräkningen inför semestern för min del har oxå börjat. 6 eller 7 arbetsdagar kvar. Jag ska försöka vara ledig på torsdag om arbetet tillåter, för det har varit och blir en hel del kvälls- och helgarbete på sistone. Ikväll ska jag nattvandra med Rågsveds Folkets Hus i Rågsved- Hagsätra med anledning av skolavslutningar och på fredagkväll slår församlingen upp ett partytält på Hagsätra Torg för att öka vuxennärvaron där kvällstid. Nästa vecka är det styrelsemöte i samhällsföreningen och ett kvällshembesök är oxå inbokat förutom vanligt dagjobb. Eller vanligt och vanligt... sommartid händer så mycket utöver det vanliga. På tisdag ska jag ansvara för två bussar som tar oss till Eskilstuna zoo! Det ska bli jättekul det oxå! Jag har i flera år sagt att jag vill dit, det ligger så nära landet, och nu blev det så här istället. Så, som sagt, har jag dessutom hunnit få undan högen på skrivbordet kan jag nog ta ledigt redan från torsdag.
 
Sköldpaddsfamiljen utökas och medlemmarna flyttar ut över Svea Rike...
 
Här hemma har jag försökt börja röja ut lite för att det inte ska se för gräsligt ut under sommaren. Det är aldrig kul att komma tillbaka till komplett kaos efter en härlig semester. Lagom kaos får räcka! Halvfärdiga handarbeten ska göras och en doptavla till lilla Meija.
 
Men nu ska jag iväg till jobbet. Några samtal och ett möte med Unga KRIS 08 som vi ska samarbeta med under fredagskvällarna står på dagens meny.
 
 
Bamse längtar oxå efter semester... då får han sova så länge han vill (tror han)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0