Sjunde knypplardagen

Puh! Jag har räknat fram och tillbaka och fått knypplardagarna till sex! Men nu har jag hittat den sjunde dagen igen! Inte lätt när man har svårt med siffror och dessutom drabbas av knypplarhjärna...
 
 
Tog sovmorgon imorse eftersom det var lektionsfri söndag och John Blund var svårflörtad igår, så jag kom upp till lektionssalen halv 10.
 
 
Knypplade klart "kors"et och gick sen och handlade lunchmiddag, en smörgåstårta som räcker till två måltider till. Sen gick jag tillbaka och började spola på pinnar till "korsbandet". "Korsbandet" har ingen arbetsbeskrivning så det blir nästa obligatoriska moment, att lista ut hur det ska knypplas. Vi har mönsterpapp och en knypplad förlaga, så det är bara att räkna trådar. Ser inte allför svårt ut, men det brukar var helt fel. Ser det lätt ut kan det vara skitsvårt. Men innan jag blev klar med trådspolningen så var det dax för taktil massage. Igen! Jag fick lite ansiktszon på köpet för jag har varit så nyfiken på det och det gick så långt att jag försvann in i ett gränsland mellan att vara vaken och sömn. Fullt medveten hörde jag mig själv snarka, det var som om kroppen sov men hjärnan var vaken. Blir det nån lucka i hennes massageschema i slutet av veckan går jag dit igen!
 

Sen gick jag upp till lektionssalen och fortsatte spola på pinnar och satte upp "korsbandet" så jag är igång till imorgon. Halv 10 gick jag ner till Vättern och njöt av solnedgången innan jag firade mitt färdiga "kors" som sig bör, med jordgubbar och choklad!
 
 
Nu ska jag se om John Blund är mer medgörlig igår. Fyraochenhalv roliga knypplardagar till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0