Bamses dag!

 
Det blev inget bokläsa idag, vi fick annat för oss. Och eftersom jag inte bloggat på så pass länge så kan väl två bloggar på en dag inte vara ivägen? Ska väl erkänna att jag inte pälsvårdat Bamse nåt särskilt sen han låg inne på sjukhuset, det har fått vara som det vill med tovor och annat. Visst har jag borstat och badat och klippt stora tovor i vägen, men inte på djupet. Idag tog vi itu med den saken. Han brukar vara måttligt förtjust i skönhetsvård, men idag fick jag tala allvar med honom och berätta att alla hundar faktiskt får sig en ordentlig omgång pälsvård lite nu och då! Han lyssnade faktiskt på det örat och kopplade av... utom när jag gav mig på nån osynlig tova, då sa han ifrån, då använde jag saxen istället och då var han så nöjd så.
 
Måste vi verkligen?
 
Med tvekan och under viss protest!
 
Slappnar av lite, det var inte så farligt...
 
Rätt skönt att bli av med all underullen! Och en fästing som kliade på insidan av låret!
 
Somnade in ordentligt.
 
Han var riktigt duktig. Det tog en dryg timme att borsta igenom hela honom, centimeter för centimeter. Ägnade lite tid åt att bara borsta med mjuka sidan i hans söta ansikte. Han tycker det är så skönt när man grejar i ansiktet på honom...
 
 
Efter det har jag virkat lite, och bytt vatten hos grodynglen som oxå är med på landet. Ingen behöver bekymra sig om det, för det är tillåtet att ta upp några stycken om man lämnar tillbaka dem på samma ställe man tog dem när de utvecklats till minigrodor och det tänker jag givetvis göra! Det är ett nöje som ingen ska ta ifrån mig!
 
Kolla in de söta små ögonen! Snart kommer bakbenen växa ut!
 
Nej, nu tror jag att jag ska ägna mig åt boken en stund :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0