Lediga dagar

Njuter förbehållslöst. Tids nog kommer bekymren. Nu är tid att njuta! Hösten är som vackrast och luften är ljum. Naturen bjuder på sin mest färgsprakande årstid och jag får bara vara här, andas, vila, njuta, ta dagen som den kommer. Gud är god!
 
Jag inbillar mig att det är ungefär som att hoppa fallskärm. Det måste vara ren och skär ångest att kliva ut genom den öppna dörren på flera kilometers höjd och sen bara falla. Jag är i fallandefasen. Jag njuter av tyngdlösheten, ansvarsfriheten. Jag gjorde det, jag klev ut genom den öppna dörren och nu faller jag. Det är häftigt! Jag vet att därnere närmar sig marken och det kan vara smärtsamt att landa, men varför ska jag bry mig om det nu? Jag  har inget jobb, huset är inte sålt, jag vet inte hur framtiden kommer att te sig, men just nu får jag leva i nuet.
 
Dagarna tar jag som de kommer. Jag knypplar lite, folk ringer, idag har jag pratat med en kollega om vikingar och runor. Jag har bakat kakor och sitter i uterummet titt som tätt. Läser deckare. Har lärt mig PicsArt. Idag har jag fikat med en kollega inne i Strängnäs.
 
Uterummet är så fantastiskt!
 
Änglavingarna klara, nu knypplas det på musslan. Och buketterna från avtackningen står sig än, med vissa undantag som jag rensat ut.
 
Hallongrottor!
 
Bamse plockar sina blåbär själv!
 
 
Här är så vackert!
 
Jag har ett par dagar kvar innan det är dax att styra kosan mot Stockholm igen. Vi är ju inte färdiga där än...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0