Lördagsmys

Vi sov längre än vi tänkt imorse men varför klaga över det? Efter frukost och lite småfix gick vi över till bonden som hade en tunna åt oss, en tunna som vi ska gjuta flaggstångsfot i... eller ja, Janne ska väl gjuta, jag är mest duktig på att titta på. Vi blev kvar en stund. Jag fascineras över hur lik Bamse är båda sina föräldrar. Han har pappas huvud och mammas färger, han är reslig som pappa men kroppsform och päls är en blandning.
 

Tyvärr är inte Bamse nån särskilt social typ, han tog på sig uppgiften att passa på mig så det var knappt att jag kunde hälsa på hans mamma, pappa och "morbror" - taxen Bertil som är 16 år gammal.
 

Eftermiddagen har jag tillbringat i en solstol pluggandes kritisk reflexion på norska. Har blivit ganska rödbränd. Bamse och Ragnar har varit ute hela dagen och Esmeralda ett par timmar. Hon har fått knata fritt över hela gräsmattan. Janne har fixat med flaggstångsfoten och massa annat.
 
 
Vädret har varit otroligt och vi har t.o.m ätit middag ute idag. Klockan är snart halv åtta och först nu tänker jag ta på mig tröja och långtights igen. Hoppas det fortsätter!    ....  vädret alltså!
 
 
                               
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0