Så kan det gå...

Igår satt jag och redde ut garn och virkade hela eftermiddagen och kvällen. Jag köpte en härva vitt garn och fyra färgade nystan i fredags och de trasslar så in i norden. Men nystanen har jag rett ut nu och det mesta av härvan. Nu reder jag ut så mycket jag behöver åt gången och hoppas jag gör åt den resterande tilltrasslade härvan till jag är klar. Resten ligger i en påse i nystan, mindre och större sådana.
 
                                                                             African flowers
 
Resultatet ska jag visa upp om det blir bra och om det blir klart.
 
Idag ringde klockan halv åtta. Då var jag redan vaken och njöt av att kroppen redan känns så mycket bättre. Nu har det varit två kolhydratfria dagar på rad och skillnaden märks direkt. Mindre glad blev jag åt den kladdiga snö som fallit under natten. Åh, om det ändå kunde vara riktig vinter eller bli vår.
 
 
Efter morgonsysslor och Bamsenad satte jag mig i bilen och åkte upp till Kallhälls Folkets Hus där Knyppelpinnarna håller till. Det är en månad sen jag blev uppringd av Knyppelpinnarnas valberedning och på Syfestivalen förra söndagen blev jag återigen ombedd att ställa upp som kandidat till styrelsen. När jag idag kom upp blev jag haffad direkt av någon jag känner sen tidigare och blev tillfrågad om jag kunde tänka mig att bli ordförande. I samtalet som följde förstod jag att föreningen var ganska illa ute... jag ställde lite frågor och när jag i årsmötet som följde blev presenterad som en räddande ängel, föreningens nya ordförande och ingen protesterade utan alla applåderade så tänkte jag bara att "då så, då kör vi". Jag fick många kramar och en halvtimme på mig för att förbereda ett konstituerande styrelsemöte, så jag lånade senaste styrelsemötets protokoll för att få lite koll på vad som är tänkt under året. Det gick bra fast det kom hastigt, tycker jag. Om två veckor ska jag hem till tillförordnad ordförande och få ett överlämnande av allt möjligt... Jag är invald på två år och det ska bli ett spännande arbete!
 
                                                                     Älskar ordförandeklubbans form!
 
Jag satt kvar och knypplade en stund och det var ett lyckokast. Visserligen gick de flesta hem men flera kom fram och pratade. Folkets Hus ordförande var på besök också och vi pratade utställning... Jamen det här kommer bli skojigt!
 
Janne tog ut Bamse på eftermiddagspromenad medan jag fixade middag. Nu har han åkt till sista nattpasset för den här gången och jag ska diska och sätta mig med virknålen och fundera på vad som hände egentligen!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0